Originally Posted by
Feridun_Bitir
Hisse bir süredir içinde bulunduğu düşüş trendinden 3.80 civarında tutunarak kurtulabilir diye düşünüyorum. yataya yakın oldukça hafif uzun vadeli yükseliş kanalının alt çizgisi burlarda. Yeni gimatın tekrar alıma geçebileceğini düşünüyorum bahar gibi. 2018 deki alışlarına ağırlıklı olarak Patron (bezci) mal vermiş. Çünkü ümitköyde galeriayı açtı bu yaz. İnşaat işleri ev satışları da durgun olduğu için para lazım olmuştur diye düşünüyorum. Çok para yiyo bu işler bakın agyo 2. kez bedelli açıkladı.
GT-I9500 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Feridun Bey değerli paylaşımınız için teşekkür ediyorum.
Dediğiniz gibi 3.80 bandı dip gibi görünüyor. YGGYO olmasa bile bu seviyenin altında güçlü bir alım talebi olur diye düşünüyorum. Ama YGGYO bu seviyelerden toplayamaz, geçen yıl aldığı gibi yüklü alıma arz yetmez, fiyat hemen tırmanır. YGGYO'nun geçen yılki alımları muhtemelen PAGYO'nun büyük ortaklarıyla yapılmış anlaşmaya dayanıyordu. İstediği kadar arzı muhtemelen fiyatta bir ön anlaşma yaparak sağladılar. Bu sefer de böyle bir şey olr mu bilmem. Ama YGGYO alacaksa kendi hissesi alım için daha cazip. Üstelik geri alım, temettüden istifade eden hisse sayısını azalttığından, temettü verimliliği açısından çifte kavrulmuş etkisi yapıyor.
Bezci'nin agyo'daki bedelli sermaye artırımları bana kalırsa çok yerinde alınmış kararlar. Bu devirde borçlu GYO'ların bünyeyi sağlam tutması mümkün değil. Sayenizde radarımda olmayan agyo'yu da takibe alıyorum. Çünkü bu bedelli ile gyo'da muhtemelen borcu olmayan ama kira geliri üreten gyo'lar arasına katılacak.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yer İmleri