Sayfa 172/310 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon
Arama sonucu : 2478 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: PAGYO Panora GYO A.Ş.

1. Ekim kasım ayları bu hisse için alım yapma zamanı oldu kaç senedir aynı hikaye... Ekim dibinde alıp en geç martta veren hep kazandı. Ben geçen sene aralık yükselişinde 5 civarından vermiştim 11 ay olmuş daha düşük fiyata aldım. Malesef borsanın hali bu yatırımcı az kazanıyor. Gelip 1 haftaya 1 senelik primi yaptırıp çakıp gidiyolar.

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Feridun_Bitir Yazıyı Oku
    Hisse bir süredir içinde bulunduğu düşüş trendinden 3.80 civarında tutunarak kurtulabilir diye düşünüyorum. yataya yakın oldukça hafif uzun vadeli yükseliş kanalının alt çizgisi burlarda. Yeni gimatın tekrar alıma geçebileceğini düşünüyorum bahar gibi. 2018 deki alışlarına ağırlıklı olarak Patron (bezci) mal vermiş. Çünkü ümitköyde galeriayı açtı bu yaz. İnşaat işleri ev satışları da durgun olduğu için para lazım olmuştur diye düşünüyorum. Çok para yiyo bu işler bakın agyo 2. kez bedelli açıkladı.

Feridun Bey değerli paylaşımınız için teşekkür ediyorum.

Dediğiniz gibi 3.80 bandı dip gibi görünüyor. YGGYO olmasa bile bu seviyenin altında güçlü bir alım talebi olur diye düşünüyorum. Ama YGGYO bu seviyelerden toplayamaz, geçen yıl aldığı gibi yüklü alıma arz yetmez, fiyat hemen tırmanır. YGGYO'nun geçen yılki alımları muhtemelen PAGYO'nun büyük ortaklarıyla yapılmış anlaşmaya dayanıyordu. İstediği kadar arzı muhtemelen fiyatta bir ön anlaşma yaparak sağladılar. Bu sefer de böyle bir şey olr mu bilmem. Ama YGGYO alacaksa kendi hissesi alım için daha cazip. Üstelik geri alım, temettüden istifade eden hisse sayısını azalttığından, temettü verimliliği açısından çifte kavrulmuş etkisi yapıyor.

Bezci'nin agyo'daki bedelli sermaye artırımları bana kalırsa çok yerinde alınmış kararlar. Bu devirde borçlu GYO'ların bünyeyi sağlam tutması mümkün değil. Sayenizde radarımda olmayan agyo'yu da takibe alıyorum. Çünkü bu bedelli ile gyo'da muhtemelen borcu olmayan ama kira geliri üreten gyo'lar arasına katılacak.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

3. Agyo tarman'a ait yalnız Bezcinin değil. Tarman iyi para koydu oraya mutlaka karşılığı olacak. 2. bedelli çok ağır geldi acayip satış yedi. Bezci galeriayı yeniledi demek ki avm işine inancı kaybolmamış

4. Bezci geçen hafta da bir satış yapmış, 51.500 adet...

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/714747

5.  Alıntı Originally Posted by Feridun_Bitir Yazıyı Oku
    Ekim kasım ayları bu hisse için alım yapma zamanı oldu kaç senedir aynı hikaye... Ekim dibinde alıp en geç martta veren hep kazandı. Ben geçen sene aralık yükselişinde 5 civarından vermiştim 11 ay olmuş daha düşük fiyata aldım. Malesef borsanın hali bu yatırımcı az kazanıyor. Gelip 1 haftaya 1 senelik primi yaptırıp çakıp gidiyolar.

Sayın Feridun_Bitir, Panora halka arz edildiğinden beri görece düşük fiyat seviyelerinden hisse aldım, zarar görmedim. Sizin deyiminizle yatırımcı statüsündeyim. Hisse mevduat oranlarından görece bu seneye kadar daha iyi temettü dağıttı. Ancak son 4 senedir oluşan enflasyon artışını hissenin fiyatına şu veya bu sebeble yansımadı. Bir başka açıdan kendimi şöyle ifade etmeye çalışayım. Bir müteahhit ahbabım ile Panorada oturmuş kahve içiyorduk, bu avmyi kaç liraya yapıp satardın diye surdum, metrekaresi 11 bin TL den aşağı olmazdı dedi. Brüt ve net tartışmasına girmeden sadece kiralanabilir alanın tırnak içinde bu gün metrekare satış fiyatı yaklaşık 3.880 TL.

Bir gün bu aradaki makas fiyat farkı kapanacaktır diye düşünüyorum...

Yatırım tavsiyesi değildir, sadece fikrimi paylaştım...

Saygılarımla...

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Haklısınız ben de bu yüzden korkmadan burdan mal alıyorum. Aşağı yönde risk az yukarı yönde sürprizlere açık hisse ama piyasa faizlerinin düşmesi lazım ki hisseye talep artsın.

7.  Alıntı Originally Posted by Feridun_Bitir Yazıyı Oku
    Haklısınız ben de bu yüzden korkmadan burdan mal alıyorum. Aşağı yönde risk az yukarı yönde sürprizlere açık hisse ama piyasa faizlerinin düşmesi lazım ki hisseye talep artsın.

Çok doğru söylüyorsunuz, ama sanki olay sadece faiz değil gibi... Ankarada bir çok yatırım danışmanı veya broker Ankamall un ve Panoranın borsaya kote olduğunu bilmiyor Bilenlerde ya sizlerden veya benden duymuştur;) Yazılı basın yüksek temettü verenler listesine Panorayı koymuyor, kiracılar avm deki yüksek kiradan şikayetciler ancak hisseyi alarak hedgelemeyi düşünmüyorlar, bilmiyorlar. Yatırım amaçlı konut ve dükkan alan yatırımcılar böyle bir imkandan hiç bir haberi ve fikri yok...

Bana sorarsanız bu yatırımım aynı yatırım değerindeki gayrimenkulden çok daha değerli olması gerekir, hele şu hisse fiyatında...

Yatırım tavsiyesi değildir, sadece kendi fikrimi sizlerle paylaşıyorum...

Saygılarımla...

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Ekip uyuma kim alıyo bunu?

Sayfa 172/310 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •