Sayfa 172/864 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
Arama sonucu : 6910 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    Hocam bilançodan anlamasak 5.35 maliyetli malı 2 yıl taşımazdık. Gelir tablosunu aç, ilk 2 kaleme bak sadece, bildiğin karsız mal satmış şirket son 3 ay. 2. çeyrekten gelen etkiyi karıştırıyorsun işin içine sen. 2. çeyrekle 20 üzeri gitmeliydi gitmedi ve ciddi mal boşaltıldı 3 aylık süre zarfında. Sebebi de zayıf gelecek bilanço ile her zamanki klimasan hareketini yapmak içinmiş benim düşünceme göre.

Net kardaki zayıflama gider kalemlerinden kaynaklansa sorun etmezdim, brüt kar marjından (maliyet) kaynaklı olması sıkıntılı bir durumdur benim gözümde. 3. çeyrek ile temeldeki büyü bozuldu, 4. çeyrekte de devam ederse 1. çeyrek beklentisi ile hareket olur ancak. Enver manipüle ederse orasını bilmem, bu da kumar kapsamında değerlendirilmeli yatırım değil.

Benim tahminime göre maliyet artışı ve kur baskılanması kaynaklı bu durum. 4. çeyrek için de farklı bir durum yok ülkede. 2. çeyrek döneminde dolar bir süre 6 üzeri seyretmişti, enerji maliyetleri daha düşüktü onun etkisi oldu ihracat kar marjına bence.
    Enerji,kur baskısı ile açıklanamaz
    Esas faaliyetlerinden diğer gelirler kaleminden 5,4 milyon zarar yazdı
    Oha ne bu aq diye soran olmadı
    Ben kötümser degilim
    Maalesef bilançoda kalem oynatmak kolay
    Bağımsız denetçiymiş !
    Dünyada bu işler hep uckagitla döner

Klmsn doğru adımlar atıyor
    Yeni pazarlara girmeye çalışıyor
    Bununda bir bedeli var
    Sonra meyvesini yemeğe başlar
    Biraz daha sabir

9 aylık bilançoya göre ederi 22 TL
    Fakat teknik olarak göstergelerin soğuması lazım
    Hergun köfte yenmez
    Arada dayakta yemek var
    Bu topikte nedense sürekli takas konuşuluyor
    Yabancı almış,Enver almış ,o satmış bu satmış
    Arkadaşın biri krontu sordu
    Baktım fk 50 üzerinde teknik al veriyorama ben olsam almam dedim hisse yükseldi
    Şimdi soruyorum endekste rasyolarina göre klmsn yatırım yapılmaz da hangi hisse alınır?

11.16.2019 Gün sonu pastası

5. Bakan Albayrak, 'İhracat ve katma değerli üretime dayalı sektörleri desteklemeye, kaynakların da özellikle bu alanlarda kullanılmasına özen göstereceğiz.' dedi.

https://www.timeturk.com/bakan-albay...mpression=true

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    şöyle adam gibi yorum yapana can kurban ben rüyamda öyle bir rakam gördüm ki ama 2 yılda anca gider oraya
     Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Hergun köfte yenmez
    Arada dayakta yemek var
    Şimdi soruyorum endekste rasyolarina göre klmsn yatırım yapılmaz da hangi hisse alınır?
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

7.  Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Hergun köfte yenmez
    Arada dayakta yemek var
    Selam serdarkazancı ,kaç gündür ne diyoruz 4 küsur fk sı olan hisse manipüle mi olur kumar hissesi mi olur diye , her an salabilir miş konuşulan cümlelere bak , 90-100 milyon karı olan şirketler 2.6 milyar tl değerle dolaşıyor ortalıkta biz 600 milyon tl 😂😂😂 ,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    KLMSN:

Son Fiyat: 17,09
    Son Hacim: 6.483.639
    Son fiyat itibariyle 200 günlük ortalamanın üstünde devam ediyor.
    Kısa vadeli görünüm negatif.
    Orta vadeli görünüm pozitif.
    İlk 3 Alıcı: Garanti:10.624 Vakif:10.001 Anadolu:8.450 . İlk 3 Satıcı: IS Yat:-40.823 Oyak:-4.399 Marbas:-3.200
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Sayfa 172/864 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •