kimisi sms gelmeden ezc. ye gidip tc ile sormuş
o şekilde alan var, biz sorduk, çıkmadı hala dedi.
benim hnm ve oğlum her gün telefona bakıp sms bekliyorlar.
kız, 20 yaşa takıldı, ona zaten tok.
bakalım 2. beş için bana sms gelecek mi.
çok kalitesiz bir şey geldi, yapacak bir şey yok, paran da varsa, bulamıyorsun.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
ilk dalga geçti, şimdi ecz vs yerlerde tanesi 25/50 kuruştan fazla olmamak kaydı ile satışı serbest bırakılması lazım artık.
coronalı günler gelmeden önce 50 tanesi 10/15 tl ye satılıyordu, alırdım kayınpedere..
en son ecz. den tanesi 8 tl den almıştı hnm, sonra da yasak geldi.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Çok fazla fırsatçı milletimiz var
bana da daha yolun başındayken bir eczane 20 lira dedi 1 tanesine
almayıp kırtasiyeden 10 taneyi 25 liraya almıştım
bir an önce sonlansa iyi olacak başkanım
bizim mahallede fena yaygın, çok da ölüm var
hatunun kan bağı olmayan mesleği gereği olan çevresinden
bugün karşı binadan birisini ambülansla götürdüler
kapıya dayandı vesselam.
https://www.ensonhaber.com/gundem/gi...a-ortaya-cikti
fırsatçılar var dedim de! bunu da paylaşmalıyım
Daha çivisi çıkmamış DÜNYA'NIN.
Tek gıpta ettiğim şimdilik yapamayacağım şey.
Son düzenleme : kitapci34; 29-04-2020 saat: 06:38.
Biz 3 kişiyiz henüz şifre falan gelmedi.. neymiş İngiltere'ye maske veriyormuşuz..en son haber okumaya başlasam mı ben de acaba? belki tek maskeyle 15 gündür dolaştığım halde, dünyanın en zengin,en mutlu ülkesinde yaşıyormuşum gibi hissederim..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maskem yok ama cok mutluyum...ahaber izliyorum hurriuet okuyorum...ohhhh mis valla
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri