Sayfa 172/579 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1. 1.5 ay önce yazmıştım Bu Corona efendi çok Liderin koltuğunu altından alacak diye. Kasımda İlk koltuğu kaybeden Trump olacak.

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Amerika da Virüsden ölen sayısı 100.000 ne ulaştı.
    Kuzey Amerika Kıtası ve Avrupa Kıtasında şu an 5.5 Milyon vakanın 4.4 milyonu bu iki kıta da.

Kapalı restaurantları da fareler basmış ABD de.
    https://edition.cnn.com/2020/05/23/u...rnd/index.html

https://edition.cnn.com/2020/03/15/u...rnd/index.html
    Muahahahaha. Bir de uyarmislar mi insanlari fareler "agresif" olabilir diye??? Burgeri kapip kacmis.

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    muhaahaa
    adamların fareleri bile gelişmiş.ayı gibi
    Evet semirmis semirmis seyler. Onlarin kurtlari da oyle, ayi gibi oluyor. Kangallar anadolu kurtlarini hallediyor ama ordakilere pek dis geciremiyor.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Şimdi bu Trump 100 bin ölü ve 30 milyon çözümsüz işsizliğin hesabını nasıl verecek. Başkan yardımcısıda olamıyor. Direk şutlanırsa şaşırmamak lazım. İlginç olan ise nasıl bir anda 30 milyon işsize 45 günde ulaştılar. Yani bu insanlar vasıfsız mı, yevmiye usulümü çalışıyorlardı.
    Sirketler isten atmasa da gecici izin veriyor (suresiz). Onunla basvurabiliyorlar. Bir de kendi isi olanlari da kapsiyor. Seyin baslamasi ile zaten butun oteller, turistik yerler ve restoranlar herkesi isten cikarmisti. Vasifsiz cok tabi ki, minimum wage denilene calisiyor buyuk bir kesim.

Sabah sabah üşenmedim.
    Fırına sıcak ekmek almaya gittim.
    Ramazandan fukaralıktan sakladığım 499 gram ercincan tulup peynirini sofraya koydum. Çoluk çocuk afalladı tanıyamadı ne olduğunu
    Vikiye sordular. Hepsinin yüzü düştü. Kıyamadım demirbaş çökeleği çıkarttım
    Sevinçleri geri geldi
    Gözlerim yaşardı
    Dedim adam olmayacaksınız
    Ama zengin olacaksınız.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Muahahaa. Ekmek icin robot kullanmaya basliyordu arkadaslar. O zamazingodan alsaydin bir tane, hep sicak olurdu.

7.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Sabah sabah üşenmedim.
    Fırına sıcak ekmek almaya gittim.
    Ramazandan fukaralıktan sakladığım 499 gram ercincan tulup peynirini sofraya koydum. Çoluk çocuk afalladı tanıyamadı ne olduğunu
    Vikiye sordular. Hepsinin yüzü düştü. Kıyamadım demirbaş çökeleği çıkarttım
    Sevinçleri geri geldi
    Gözlerim yaşardı
    Dedim adam olmayacaksınız
    Ama zengin olacaksınız.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Süper. 😊😊😊 bende dün babama söyledim, Erzincan’da az biraz yılda bir aldığım kiralar var. Onlarla bu yaz bana sadece peynir al dedim. Virüs var bu sene dışardan almayalım dedi, baba dedim, virüs öldürmez açlık öldürür. 😊

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Teknem yok benim.
    Üstad tamam anladık yatın var...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 172/579 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •