Sayfa 172/1001 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: Viop-XX

1. syn. hayek havayolları grafikleride atsanız sanırım bbva grafiği ile örtüşür... uçaklar hangara çekildi sürekli zarar yazıyor ... thyo ve pgs neden acaba buralarda.... bu hisseler buralarda ise banka hisseleri neden yükselmeyecek..

Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    abd de ülke sokaklara döküldü olaylar yaşandı global palanın umrunda olmadı... işsizlik beklenenin üzerinde eksi gelmişti hatırlarsanız dow takmayıp yükselişe devam etmişti..

bugün habertürkte bilim kurulu üyesini okudum... pik yapmamış ülkelerde vakanın arttığını ifade ediyordu.. avrupada ve bizde sorun görünmüyor ama yinede kurallara uymamız gerektiğini söylüyordu..

sizi tenzih ederim ... burada bu corona haberini ikinci dalga başladı tarzında ifade edenler oldu..
    bugün burada da kafayı kaldırmış rakamlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,159
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by KPL Yazıyı Oku
    bugün burada da kafayı kaldırmış rakamlar
    Vaka artar ama ölü sayısı artmaz tedavi ediyoruz mantığı daha işe yarar [emoji106]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4. Geleneksel, çok çıktı, gitmemesi lazım, tcmb rezervleri bitti, bbva grafiği, bankalar, thy. Bu çıkışa inanmıyoruz.
    Günlük dozajımı aldım, gidiyorum. İyi akşamlar arkadaşlar.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Vaka artar ama ölü sayısı artmaz tedavi ediyoruz mantığı daha işe yarar [emoji106]
    Bir taş atana diğer taş bedava...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6. Hatırlarsanız, maske takalım mı diye sorulduğunda, maske korumuyor, hiç gerek yok dediler.
    İlk vaka açıklandığında dedik ki, iyi kötü takalım, maske takmak zorunlu olsun dedik. 100 kişiden 1 kişi takıyordu...
    Sanki yayılmasına müsade ediyorlar gibi.
    Yani şu benim gibi sıradan bir vatandaşın aklına geliyor, bu virüs ağız ve burun yoluyla bulaşıyor bu başından beri belli.
    Ülkeyi kapatmıyorsan bile maskesiz çıkılmasına müsade etme.
    Ki yine aynı hata yapılıyor. Maskesiz dolaşılmayacak. Dolaşana ceza.

Şimdide haldur haldur ilaç, aşı temin etmeye çalışıyorlar, ki bir an önce bitsin. Zannettikleri gibi kontrol altında tutamadılar...

biz kültürel bir millet değiliz.
    bireysel sorumluluk almayız.
    biz yasal milletiz.
    devlet iradesine boyun eğeriz.
    devlet buna göre önlem almalı.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Ek 25280

Ne hikmetse bu 2. dalga bütün dünyada ülkelere aynı anda gelmeye başladı. Ve çok garipki bütün dünyada borsalar ciddi düşüş yapmışken bu haberler pompalanmaya başladı.
    Size cambazı gösteriyorlar siz cambaza değil cambazı gösterenlerin ne yaptığına bakın.
    Thyao da 10 gündür mal topluyorlar.
    Tabi gaza gelip viopta hacimli longlar açmakda mantıklı değil bence çünkü elinizdeki malı ucuza almak için ne gerekiyorsa yapılır. Dökme seansları başlayacak gibi sanki.
    Thy 7 liradan almam... Alamam... Ama 5,5 dolara American Airlines alırım...

Sayfa 172/1001 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •