Sayfa 172/996 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Son dakika: Süper Lig ve 1. Lig takımları, bu hafta oynanacak maçlarda ilk 60 saniye boyunca mücadele etmeyerek gerekli ödemeleri yapmaması nedeniyle yayıncı kuruluşu protesto edecek.

Futbol ile ilgili bir haber. Kız muhabbeti değil.

Şey: 7,6670

Islak sopalı dayak devam ediyor.

Dayak klubü
    demek ki gatarlılarda gatar gatar şey getiremiyo artık borsa istanbuluda vermiştik başka nereyi versek bu ******lara
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    demek ki gatarlılarda gatar gatar şey getiremiyo artık borsa istanbuluda vermiştik başka nereyi versek bu ******lara

300 Milyon Törkiş gayme muhabbeti vardı, o ne oldu?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    elbette düşecektir ama faiz sürekli artacak değil ya en fazla 1-2 daha artar ve o kurşunda biter zaten başka kurşunda yok
    Faiz artışınında bir bedeli var. Sadece şu anda kimse bakmıyor. Herkes şu anda mevcut kredi ödemeleri ötelensin ne olursa olsun modunda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Dolar ve ons altın gevşerse , gram altın misal 450-455 aralığına gerilerse müthiş bir alım fırsatı olur diye düşünüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Dolar ve ons altın gevşerse , gram altın misal 450-455 aralığına gerilerse müthiş bir alım fırsatı olur diye düşünüyorum.
    Ons Altin 1892.ooUSD.

Pek oyle gorunmuyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Faiz artışınında bir bedeli var. Sadece şu anda kimse bakmıyor. Herkes şu anda mevcut kredi ödemeleri ötelensin ne olursa olsun modunda.
    Bence onlar biliyor, 200 baz puan arttirsan ne olacak ?, A-101 de fiyatlar %35 artmis, sen %40 artir ki ben dolar bozayim.

Yoo olmaz, o zaman bazi sazanlar dolar satarsa, ben tek kalemde 200.000 TL.lik dolar alirim.

Makine dolu bekliyoruk.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    elbette düşecektir ama faiz sürekli artacak değil ya en fazla 1-2 daha artar ve o kurşunda biter zaten başka kurşunda yok
    dolar rezervini azaltacaklarına vatandaşa reel faiz verilseydi, insanlar da dolara yönelmezlerdi bu kadar.
    zaten halkımız pek fazla yatırım aracı bilmiyor.
    neyse olan oldu, üzerine soğuk su...
    yabancı da faize geliyor şimdilik, bir de dolar bazında ucuz borsaya,
    giriş oldukça dolar daha da baskılanır.
    ancak amaç dth ların çözülmesi ise TL ye yatırım yapacaklara güven vermek lazım.
    enflasyonun üzerinde 1-2 puan faiz vererek olmaz o iş gibime geliyor.
    yabancı gelip doları düşürdükçe vatandaş alım fırsatı olarak kullanabilir bu durumu.
    selamlar..

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

300 Milyon Törkiş gayme muhabbeti vardı, o ne oldu?
    futbola yapılan yatırımın 10 da birini diğer tüm branşlara yapsalar olimpiyatlarda ilk 10 a girerdik herhalde...

Sayfa 172/996 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •