Hamas sahol bombaladı sanki. Maile cevap bile atamadilar.
Hamas sahol bombaladı sanki. Maile cevap bile atamadilar.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.
Bunlar kadar beceriksiz ve iş bilmez bir yönetim yok. Düzeltme üstüne düzeltme yaptırıyorlar. Koç zirve tazeledi bu dip arayışında.
Rezil ettiler hisseyi geri alım yapıyoruz ayağına. Tepkinizi yatırımcı ilişkilerine gösterin, böyle beceriksizce geri alım yapılmaz.
Son düzenleme : ferden; 09-10-2023 saat: 18:04.
SAHOL pay piyasasında sağlıklı fiyat oluşumunu desteklemek,payların makul değerine kavuşturularak net aktif değer iskontosunun azaltmak,pay sahiplerine daha cazip uzun vadeli bir yatırım imkanı sunmak Buradaki hangi amaç sağlandı. Milleti salak yerine koyuyorlar. Böyle bir günde 500bin lot alım yapıyorlar. Aman fiyat yükselmesin. İnsanlar defolup gitsin kafası. 10 milyon alsalar ne yazar yaptıkları işler artık piyasa bozucu niteliğe dönüştü.
Büyük oyuncuları küstürdüler, o kadar lotu büyük iskonto ile devrettiler. Aynısı koç yaptı şimdi yapikredi bankası nereye geldi. Rezilsiniz, bizede rezil ettiniz.
Bir başka açıdan bakış.!
f/k sı 2 ye düşmüş, piyasa değeri 4 milyara düşmüş bir dünya devi.
Ben bu deve nasıl sahip olacağım?
Bedavaya toplamak varken niye yükselteyim ki?
Borsa demek zamanlama demektir fırsat buldukça koyun sepete.
Bunlara artık sövme noktasına geldim. Bir süre takip edeceğim. Böyle kahpelik bize göre değil.
Yer İmleri