Uzak durun bu hisseden yoksa yeni bir çocuğunuz olur bakacakk..
Uzak durun bu hisseden yoksa yeni bir çocuğunuz olur bakacakk..
Doğru söylüyorsun. Borsadan tamanen uzak duralım. Böyle bir borsaya girmemek lazım. Adam tarihi kar açıklıyor. Yaklaşık 1.5 senede kendi sermayesinin neredeyse 5 katı kar açıklamış kağıt %40 düşmüş. Şimdi birisi çıkar 3 tl den geldi der. O zaman ayrıydı. Adamlar sürekli zarar gösteriyordu. Satışta ne kadar ettiği anlaşıldı. Neyse tüm şirketlerde nasıl isterlerse öyle bir bilanço, kar vb. yayınlayıp istedikleri gibi fiyat üreten bir sistem ve bu karekterde insanlarımız olduktan sonra borsadan uzak durmak en iyisi. Ytd.
Bistte KY ı koruyan bir düzenleme gelmezse borsada bir çok yatırımcı batar.eskiden emir İptali vardi.emirleri anlık iptal ediyorlar.tabana basiyorlar.arkadaslar aldım hisse düştü. Sattım yükseldi.bunlar hikaye.adamlar lotlarinizi girdiğini z zammı biliyorlar.size sattık tan sonra aşağı basiyorlar siz kar ile satmayın diye
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yapılan hareketleri silkeleme olarak değil. Yükseliyor sa KY kalmamıştır.ky girdim ı geri basarlar
Katiliyorum.ky kalmadi. Alan arkadaşlar vardi hepsi satti.artik isterse 10 tl isterse 30 tl yapar.yurt dışı pazarlar acık oldugu sürece iyi bilancolar gelmeye devam eder.
3 TL den geldiğini söyleyen arkadaşlar hissenin 2008 yılında da fiyatının 3 TL olduğunu biliyorlardır umarım.. Herkes borsadan çıkmaya başladığında borsaya gireceksin.. Herkes borsaya girdiğinde düşmesini bekleyeceksin.. Benim işyerimde borsayla işi olmayan adamlar yatırım hesabı açtırıp yok efendim aselsan seneye 120 olacakmış söylentisiyle hisse aldılar.. Ben de 41 tl den satmıştım sonra pişman olmuştum sattığıma ama iyi bir karar vermişim.. Aynı şekilde bugün burdaki ağlaşmaları gördüm ve bşraz daha almaya karar verdim banvt ve aldım.. Burada ağlaşmalar devam ettiği sürece kısım kısım alım yapacağım.. Burda eğer ki fiyat çıkar ve köşe başındaki simitçi bile banvt almaya başladığında ben satmış olacağım.. Sevgiyle kalın
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri