Sayfa 172/644 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon
Arama sonucu : 5149 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Uzun vade candır gerisi heyecandır

2.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Son çöküşe bir kez daha gördük ki
    Ülkenin iq seviyesi en düşük kesimi uzak ara borsacilardir
    Şunu bir öğretmene yap emeklilere yap vs başka kesime yap ortalığı ayağa kaldırırlar
    Olmayan malıyla aciga satışın yasak olduğu sanılan borsada kağıtları %50 indirdiler.
    Geçen gerizekalininin biri bateman mi ne yuruyedur bofa diyordu burada
    Korkunç vahşet bir durum
    Akp seçmeni borsaci kesimin yanında bilim adamı kalıyor o derece
    siz hangi sınıfta oluyorsunuz? yapay zeka ?

YTD,

3. Kendini akıllı sanmak, şu olsa gerek, baktın çok sıra var, araya kaynamak,

kendini akılllı sanmak bence cahillik göstergesi, memlekette çok var.

saygılar, sevgiler, YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
     Alıntı Originally Posted by Mr.No.Name Yazıyı Oku
    Kendini akıllı sanmak, şu olsa gerek, baktın çok sıra var, araya kaynamak,

kendini akılllı sanmak bence cahillik göstergesi, memlekette çok var.

saygılar, sevgiler, YTD
    Takmayın boş verin.. engelleyin gitsin...zaman kaybı
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Forddan çok kazandım şu anda da var topluyorum
    Yine kazanacam
    Ford alana birsey demiyorum ki
    Aldığı hisseleri kullanıp yerin dibine dusuren kuruma yuruyedur diyen gerizekaliya söylüyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Hangi sebeple olursa olsun, fiyat uv ortalamaya geldiğinde alım yapanlar daha ucuzdan mallanmış oluyorlar. İster manipülasyon ile gelsin o fiyat ister spekülasyon ile. Ana trendi kıracak şekilde temel analiz tarafında bozulma yoksa o trend bundan önceki 10 20 senede nasıl ilerledi ise o şekilde devam ediyor.

1000 tl üstünden alanlar için de dünyanın sonu değil eğer tek hisse bütün para ile girmedilerse. öyle bir yatırım şekli bana göre uygun değil zaten. Yapılmasını doğru bulmuyorum. Fedor yapmıştı sonra dipten kusuverdi

Ytd
    Elindeki malı en az 5 sene tutan için hiçbir şey farketmez...Yada çok az farkeder diyelim... Froto son 10 senede tam 57 kat gitti (temettülerle).... Dipten alamazsın zaten hiç bir zaman... Bekleyen kazanır..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Elindeki malı en az 5 sene tutan için hiçbir şey farketmez...Yada çok az farkeder diyelim... Froto son 10 senede tam 57 kat gitti (temettülerle).... Dipten alamazsın zaten hiç bir zaman... Bekleyen kazanır..
    Kazanamaz demiyorum tabii ki. Uzun vadede temettüler geldikçe, illa ki yeni temettülerle maliyetinden düşe düşe güzel yerlere gelinir ama öbür tarafta da bakıyorum 10 yıllık ortalamasına değen ya da altına sarkan kağıtlar var. Bunların önümüzdeki 12-18 ay içinde dolar bazında 100% getirme ihtimaline oynamak daha çok kazanç vaat ediyor ki, bu bahsettiğim kağıtlar zaten gebermiş vaziyetteler.

Fırsat maliyetine oynuyorum yani. Kendi sepetimi aynı bu anlattığım şekilde yönetiyorum herkesin yoğurt yiyişi farklı.

Yıllık tek uzun yeşil mumda 100% dolar bazlı getirinin tadı başka. Temettü de veriyorsa o da kreması.

ytd

Sayfa 172/644 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •