Kimsenin moralini.bozmak.istemem.ama.soylentiye göre 2.40 gormeden çıkmaz diyorlar
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimsenin moralini.bozmak.istemem.ama.soylentiye göre 2.40 gormeden çıkmaz diyorlar
arkadaşım daha öncede 2.56 test emişti 2.40 düşecek dendi burada sonr 2.70 vurdurdular . böyle mesnetsiz ve desteksiz öngörüleri paylaşmayalım.
benim grafiğe göre 2.56 altı kapanış risk oluşturur.. hisse uzun süre 2.70 ve 2.55 bandında hareket etti. kapanış 2.56 ve altında kapanış gelirse sıkıntı olur.
Dostum su şekild e emin ol bende zarardayım ortalama düşürmek.icin bekliyorum.ama ky 2.60 .2.63 aralığından çok fazla almış malin çoğu ky elinde bu adam.burdan yukarı sürer se ne olur kendine olur biz kazanırız ama aşağı ya çekip ordan kendi alır yüzde 15 yaptırır sa kendisi yüzde 15 kazanır biz yüz 3 ile 5 kazanırız yanlısim varsa düzelt bende bileyim.gocunmam yanı
Tehlikeli yere geldi tepki gelmezse dipsiz kuyuya döner. . Ortak arıyoruz diye durduk yere haber göndermesi zaten belli etti.
2.40.gormez diyen arkadaş nerde bi ses verebilir mi burda uyarıda bulundum.yanlis anlaşıldı ben ky yim kimsenin kötü olmasını.istemem
2.40 altına vermedi ama.nakitte kalmakta fayda var
Merhabalar, pasta var mı
Teneke lideri olan, ama bir türlü zıplayamayan bir hisse..
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri