Sayfa 172/313 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon
Arama sonucu : 2501 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

1. Temel analize dayalı hisse aldığım için, Genelde temel analize dayalı paylaşımda bulunurum, bu nedenle sık sık grafik paylaşmam.. Lakin gözüme güzel görünen bu grafiği paylaşmak istedim.. Sahipsiz köyün değnekçisinden çam sakızı çoban armağını.. İnşallah gerçekleşir de köy sakinleri olarak nasipleniriz..

2. Sn albea;
    Karel'in 1.70'lerde süründüğü dönemlerde ki yazılarınızı unutmadık.
    Geçenlerde paylaşımını yaptığınız,
    Ditaş faaliyet raporunu çok önemsiyorum.
    Katlı verenlere tşk ederim.

3. Pek fazla yazanımız ve çizenimizde kalmadı sanki çoğu malını satmış gibi bir sessiz lik var yeni haftaya umarım iyi başlarız .

4. Gitmeye aday ,Çelik halattan sonra hareketlin buraya yansıması beklenebilir.Kar rakamını devam ettirirse muhtemelen kalici yükseliş olacağa benziyor.toplamadan gitmez.Bu hafta düşünülebilir.Medya grubunun durumu burayida etkiler yatırım buraya holding olarak yapabilirler.Ciro artışı olursa iyi rakamlar görülebilir.Celikteki yaşadığımız sıkıntılardan sonra bu haftaya bu hisseyle yeni bir başlangıç yapabilirmiyim diye düşünmekteyim.Diğer iyi yedek parça tedarikcilerine göre ucuz olduğu kesin.ytd

5. geçen hafta medya dedikoduları satış iptaline yönelikti sonra tekrar olumluya döndü bu hafta allah kısmet ederse doğan hareketli olacak tabi ki yavrusu ditaşada yansır hatta bundan sonra çelhalatla birlikte ikiz çocuklar olarak devam edecekler holdinkten sonra bu iki şirket gözde cariye kalacak yeni haftada ky kardeşlerime bol kazançlar diliyorum.YTD

6.  Alıntı Originally Posted by Andromed Yazıyı Oku
    geçen hafta medya dedikoduları satış iptaline yönelikti sonra tekrar olumluya döndü bu hafta allah kısmet ederse doğan hareketli olacak tabi ki yavrusu ditaşada yansır hatta bundan sonra çelhalatla birlikte ikiz çocuklar olarak devam edecekler holdinkten sonra bu iki şirket gözde cariye kalacak yeni haftada ky kardeşlerime bol kazançlar diliyorum.YTD
    Celik gitti.bu yerinde sayıyor .ytd

7. aman 7'nin altına düşmesinde varsın yerinde saysın.

8.  Alıntı Originally Posted by veyselduran Yazıyı Oku

Yabancı payı en çok artan hisseler. Ytd.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yabancı yeni keşfetmiş... Payı en çok artan DITAS olmuş. O'dan 0,42'ye diğerlerine göre en çok artış demektir..
    İnşaallah hayırlı olur... Evladiyelik değil ama uzun vade için bir miktar attım heybeye...
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

Sayfa 172/313 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •