Sayfa 173/1120 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 8957 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Foreks Haberleri

Fed Yönetim Kurulu üyesi Jerome Powell, ABD ve diğer gelişmiş
    ekonomilerde para politikasının normalleşmesinin gelişmekte olan
    piyasalar için yönetilebilir olacağını söyledi.
    Gelişmekte olan piyasalarda kırılganlıkların krize elverişli
    dönemlerdekilerin oldukça altında olduğunu ifade eden Powell,
    sermaye akışlarının da temel göstergelere paralel hareket etmekte
    olduğunu ifade etti.
    Powell ayrıca, Fed'in ekonomik veriler desteklediği sürece faiz
    artırımlarına kademeli şekilde devam edeceğini ifade etti.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*italya'da eylül'de tüfe(final) aylık -%0,3 (beklenti -%0,3, önceki -%0,3)
    *italya'da eylül'de tüfe(final) yıllık %1,1 (beklenti %1,1, önceki %1,1)
    *italya'da eylül'de ab'ye uyumlu tüfe(final) aylık %1,8 (beklenti %1,8, önceki %1,8)
    *italya'da eylül'de ab'ye uyumlu tüfe(final) yıllık %1,3 (beklenti %1,3, önceki %1,3)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*iran parlamento başkanı, "abd'nin nükleer anlaşma mkonusundaki tutumu global kaosa yol açar"
    *iran parlamento başkanı, "tahran, nükleer anlaşmaya ilişkin durumun çözümünde rusya'nın rol onayacağını umuyor"

*ab/juncker, "brexit, ilk anda düşünüldüğünden daha uzun zaman alacak"
    *ab/juncker, "brexit sonrası dönemde vatandaşlık haklarını neden aynı şekilde korumuyoruz"

*yunanistan'da ağustos'ta ithal fiyatları aylık %0,0 (önceki %1,4)
    *yunanistan'da ağustos'ta ithal fiyatları yıllık %3,8 (önceki %4,2)

*tmsf tarafından hazine’ye 29 eylül 2017 tarihinde 36 milyon dolar ödeme gerçekleştirildi

*fed/rosengren, "abd ekonomisinin 2017'in 2. Yarısında aşağı yukarı yüzde 2,5 büyümesini bekliyorum"
    *fed/rosengren, "uun süreli düşük faizin yüksek getiri arayışını ateşlemesi endişem var"
    *fed/rosengren, "gelecek yıl yüzde 2 enflasyonu görebiliriz"
    *fed/rosengren, "fed'in başında kimin olduğu para politikasında farklılık yaratabilir"
    *fed/rosengren, "fed başkanı fomc'nin geri kalanı ile birlikte çalışmalı"

*kremlin, "eğer abd, iran nükleer anlaşmasından çekilir ise olağanüstü negatif sonuçlar ortaya çıkar"
    *kremlin, "abd'nin iran nükleer anlaşmasından çekilmesi, dünya genelinde öngörülebilirlik atmosferine, güvenliğe, istikrara zarar verir"

Sayfa 173/1120 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •