Ben değilim de senin içinde trskzedeye ait parça kalmış gibi cahil cahil konuşma bilmiyor olabilirsin mantık yurut barii
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben değilim de senin içinde trskzedeye ait parça kalmış gibi cahil cahil konuşma bilmiyor olabilirsin mantık yurut barii
Yapilacak işlemler biraz zaman alacak genel kurul falan filan ama hiç birşey kötüye gitmiyor zamanını yoksa kimse seni tutmuyor çıkarsın ama tren kalktı mı bir daha binebilir misin bilinmez. YTD.
Yavv herkes özgür birşey diyen yok ama her şeye bilimsel yorum bekleyen isteyen insanlarsiniz paraniz tansiyonunuza bağlıysa bu kadar ne işiniz var gidin ASELSAN alin. Burda bilimsel ne durum var herkes zaman diyor bende dedim habere ve icraata muhtaç bu sirket
Ben istediğim fiyatlara gelene kadar buraya yazmayı ve takip etmeyi sonlandırıyorum toplum psikolojisine oynayan bir spek var ve doğal olarak sürekli burayı takip ediyor oyun büyük inşallah kazanan biz olacağız
Hayırlı sabahlar inşallah herşey iyi gider dileğiyle
Hadi bakalım yine sessiz sessiz gidiyoz hacim de yüksek kimsenin olmayışı daha iyi kimse yorum yapmasın
Yer İmleri