Sayfa 173/814 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Ben değilim de senin içinde trskzedeye ait parça kalmış gibi cahil cahil konuşma bilmiyor olabilirsin mantık yurut barii

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by halefselef Yazıyı Oku
    Sen ne saçmalıyorsun birader başa döndük işte habere gebe şirket yoksa elindeki hisse tuvalet kağıdı boş boş konuşma

Şu aslup çok saçma ve olayı anlamadıģını gösteriyor.

3.  Alıntı Originally Posted by halefselef Yazıyı Oku
    Ben değilim de senin içinde trskzedeye ait parça kalmış gibi cahil cahil konuşma bilmiyor olabilirsin mantık yurut barii

Bi küfür etmediğin kalmıştı. Edebimi bozma benim ramazan mübarek ayda.

4. Yapilacak işlemler biraz zaman alacak genel kurul falan filan ama hiç birşey kötüye gitmiyor zamanını yoksa kimse seni tutmuyor çıkarsın ama tren kalktı mı bir daha binebilir misin bilinmez. YTD.

5. Yavv herkes özgür birşey diyen yok ama her şeye bilimsel yorum bekleyen isteyen insanlarsiniz paraniz tansiyonunuza bağlıysa bu kadar ne işiniz var gidin ASELSAN alin. Burda bilimsel ne durum var herkes zaman diyor bende dedim habere ve icraata muhtaç bu sirket

6. Ben istediğim fiyatlara gelene kadar buraya yazmayı ve takip etmeyi sonlandırıyorum toplum psikolojisine oynayan bir spek var ve doğal olarak sürekli burayı takip ediyor oyun büyük inşallah kazanan biz olacağız

7. Hayırlı sabahlar inşallah herşey iyi gider dileğiyle

8. Hadi bakalım yine sessiz sessiz gidiyoz hacim de yüksek kimsenin olmayışı daha iyi kimse yorum yapmasın

Sayfa 173/814 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •