-
Acımasızca satıyorlar. Normal bi gyo gibi hareket etmesi hisseye haksızlık
-
Tespitiniz için tebrikler. Hissenin nedensiz baskılanması çok anlamsızdı. Özellikle HSBC nin işlemlerini inceledim ve bu kesin sonuca vardım. Yazık ! Demek yıllardır yaşadığımız travmanın nedeni şirketin kendisiymiş. Piyasa defter değeri sadece 1 olan bu kadar karlı bir şirketin hisselerinde yapılan şey manüpilasyondur. Suç duyurusunda bulunacağım
-
İş bu bildirim ENKA yönetimine açık mektuptur; Ankara da doğmuş büyümüş yaşayan ve siyasetin içinde bulunmuş ve halen bi-fiil bulunan birisi için inceleme başlatmak zor olmayacaktır. SPK nezninde HSBC ,garanti ve AK yatırımdan yapılan tüm işlemlerin kaynağının tespiti için gereken başvuruyu yapacağım. ENKA yöneticileri ! Elinizi ENKA hissesinden çekin !
-
4 gündür Bollinger bandinin dibinide. Taban yaptı orayı.
Daha önceden en çok 3-4 gün bu hareketi yapıp yükselmiş ama bu sefer sanki olumsuz bir hava var.
Hisseye sahip çıkmazsa şirket, ki umrunda değil şimdilik, toparlanması uzun sürer.
Kısa vade umutları yok gibi.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
her gün sabahtan 5 6 kademe yükseltip akşam 6 kademe aşağıdan kapatıyorlar
SM-N9200 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Teknik falan kalmadı. Fiyatsız satılıyor
-
Hiç beğenmedim son haftadaki hareketleri. Kolay kolay vazgeçmem bir kağıttan. Ama burada danışıklı dövüş var. Gayet açık niyet.
Hisse her gün sabah 5-6 kademe atıyor, akşam dibi boyluyor.
Güzelim şirketi ne hale getirdiler.
Yeni girecek KY ler biraz daha beklesin. Bu oyun devam edeceğe benziyor.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
istermisiniz ENKA yı satış hikayesi çıksın bu işin altından....(danışıklı şirket satışı. bir bakmışınız ENKA bir rus şirketi olmuş)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri