Sayfa 173/1081 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

Alıntı Originally Posted by Ogust70 Yazıyı Oku

*orta vadede yukarı beklemeye devam grafikteki tobo onaylanırsa 45.0 $ hedefimiz var bist100 dolar grafikde...kısa vadede 30.1-30.6 $ desteklerinden döneriz eğer dışarısı toparlarsa kanımca...ytd.
    &asıl orta uzun beklentim ise bist-100 için dolar bazlı budur,izlemeye devam TOBO nun son kısmı oluşuyor halen...ytd.
    Dikkat;düşünce ve yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by 3vrim Yazıyı Oku
    Linkin satılma hikayesi vardı sanırım, karelde aselsan vodafone ile iş yapması. Ben yabancı takası ve çanak formasyınu ile girdim, hayırlısı. Ne görüceğiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben linki aldigimda hic bir hikayesi yoktu. Bilanco bile yoktu bombos tu.

Karelde oyle vodafone falan yoktu. Hatta bilancosunda dolar borcundan dolayi 1 liralara duzeltme bekleniyordu.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3. İki sene kadar önce fener almıştık roket olacak diye......
    Ne zaman olur acaba....Elon abiden yardım mı istesek
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

4.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    İki sene kadar önce fener almıştık roket olacak diye......
    Ne zaman olur acaba....Elon abiden yardım mı istesek
    Fener de işlem hacmi düşük seviyelerde olduğu için tekniğin pek anlamı yokmuş gibi bulunduğu seviyelerde (32-34 arası)taban çalışmasını çok sağlam yaptığı ortada yani genel piyasalardaki olumsuz gelişmelerden çok etkilemeyeceğini düşünüyorum. Başkanlık seçimi ve yargıtay kararı hisse üzerindeki baskının sebebi gibi duruyor bu haberlere bağlı olarak ivme kazanacağı çok açık sportif başarı veya başarısızlıkların günlük etkileri düşük seviyeli olacağıda yaşanan süreçte çok belli son olarak ali koçun bugün yaptığı konuşmadaki “Türk kulüplerinin artık sermaye koyma zamanı gelmiştir. Buradaki dezavantaj kulüpler dernek statüsünde. Fenerbahçe’ye hatırı sayılır bir sermaye girişi yapacağım. Yapmalıyız.” Stratejik olarak beklentinin olabileceğini göstermekte süresini kesin bilmiyorum ama mayıs ayına kadar pozisyonunu koruyabilenler sabrının karşılığını görecek gibi bir görüntü var.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

Sacro hocam jants bilanco gelince degerlendirme yaparsan seviniriz.Teknik olsun yeter
    2023 sonu Bist 8000?

6. Sacro abi adamsin
    Teşekkür ederm

7. Karel 60 dk Bayrak formasyonu ve hedefi aşağıdadır..

https://invst.ly/6i9po

1 şubatta paylaşmıştık hedef gerçekleşmiş sayılır.Bakalım bu hafta ne yapacak..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

2023 sonu Bist 8000?

Sayfa 173/1081 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •