Sayfa 173/279 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
Arama sonucu : 2232 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: DERHL - Derlüks Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Şirketimizin 02.09.2019 (bugün) tarihinde yapmış olduğu Yönetim Kurulu toplantısında 02.09.2019 tarihi itibariyle Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa dilekçesi vermiş olan Görkem Sevindik'in istifasının kabulüne istifa nedeni ile boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine TTK'nın 363.Maddesi uyarınca yapılan ilk genel kurul toplantısında, genel kurulun onayına sunulmak üzere Nevzat Taneri'nin atanmasına karar verilmiştir.
    İlgili Yönetim Kurulu kararı, Görkem Sevindik'in istifa dilekçesi ve Nevzat Taneri'nin görevi kabul beyanı ektedir.
    Kamuyuna saygı ile duyurulur.

Halka arzdan bu yana hayırlı tek bir haber yok şu ana kadar..
    Görkem SEVİNDİK- Yönetim Kurulu Üyesi

1986 Adana doğumludur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunudur. Dizi ve sinema oyuncusudur. İngilizce bilmektedir.

İsim benzerliği sandım meşhur Görkem Sevindik çıktı.Çok enteresan geldi..Hayırdır inşallah.

2. Çile bülbülüm çile.

3. 266 dan aldığımız malları bakalım kactan vereceğiz daha ne kadar bekletecek benim için problem yok alıştık artık beklemeye.ne zaman kâr ederse o zaman yollarım.. babalarla beraber...ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,804
     Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Görkem SEVİNDİK- Yönetim Kurulu Üyesi

1986 Adana doğumludur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunudur. Dizi ve sinema oyuncusudur. İngilizce bilmektedir.

İsim benzerliği sandım meşhur Görkem Sevindik çıktı.Çok enteresan geldi..Hayırdır inşallah.
    ben de araştırdım ilginç geldiKurtlar Vadisinde Çakır'ın oğlu değil miydi?O bile dayanamamış 2.66 maliyetli kylere ki istifa etmiş helal olsun
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,804
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6. Kurtlar vadisi dizisinin unutulmaz karakterlerinden olan ünlü oyuncu Görkem SEVİNDiK i bile yönetim kurulundan istifa ettirdiler. Adam ben bu vebale dayanamam dedi çekti gitti. Zapatalar sahi siz ne ayaksınız. Gözünüz dönmüş sizin.

Kurtlar vadisi olmuş tahta. Bozkurt mu elma kurdu mu bilemedim.. çerez parası dedik yine zehir etti günü..
    Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
    Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,804
    der as anektar koltun altında galık bisti araanektar diym anektar

Sayfa 173/279 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •