Sayfa 173/495 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1. kim uyduruyor bunları.. dışarda zorunluluk yok..olsaydı borsada bu kadar soygun olmazdı..
     Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Arkadaş çok iyi nietlisin ya en fazla cikarcaklari 15 TL.haa başkasına satsalar yada borsaya acsalar 80 TL cikarirlar kansizlar

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by spk79 Yazıyı Oku
    Hayırlı an hayırlı olsun patron ortak olmak istiyor neden ortak olmayalım beni korkutuyor sun Sayın garip

DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SPK sen anlamuyormusun beni ortaklığa sonuna kadar varım.saint goben yaz bir bak.bu şirket Türkiye'deki belkide en güçlü yabancı sanayi şirketi.dunyadaki ilk 100 şirket arasında
    Sen anlamıyorsun yada salağa yatıyorsun
    Kardeşim borsa dışında beni ortaklıktan atarsa 2 yıl sonra 20 TL den
    2 yıl param hiç olacak
    Sonuna kadar ortaklık olsa keşke
    Ama kahpelik var isin ucunda

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    kim uyduruyor bunları.. dışarda zorunluluk yok..olsaydı borsada bu kadar soygun olmazdı..
    Ney yok.ara yarın şirketi sor bakalim istersen telefon ver sana şirketle yaptığım kaydı dinleteyim
    Adam 1 yıl sonra borsa dışında 98 bulursak değerleme raporu ile ortakları çıkarma hakkımız var bunu yapariz bu yasal hakkımız diyor bana.ver telefonu isteyen varsa dinelesiin.suat sen dinledinmi ? Doğrumu deilmi ?

4. madde lazım bana.. şirketin yalanlarına inanmam

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    dışarda seni zorla ortaklıktan çıkarabilir diye kim diyor nerde madde..sen satmadıktan sonra kimsenin haddi değil
    Sayın zor şu arkadaşa varmi yokmu borsa disinda ortaklıktan atma koyarmisin.
    Biz neyin derdindeyiz
    Borsa dışında ortaklıktan atma olmasa zil takip oynarım evimi arabamı satar izocam alırım
    Borsa dışında 3 yıl sonra hiç temettü vermeden 20.12 TL ye atar seni
    98 bulursa
    Biz niye bun kadar yaziyoz adam kistirdi bizi

Al işte iyi oku Karaduman bu neymiş neresi için yazıyor
    Borsa dışında ortakliktak atma bu işte
    Ve değerleme raporu ile oluyor
    Değerleme raporu ne demek PD dd demek
    İzocamin şu anki PD dd si ortalama 8 TL

Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    Sayın garip borsacı,
    ORTAKLIKTAN ÇIKARMA VE SATMA HAKLARI TEBLİĞİ (II-27.2) ne göre

(11) Payları borsada işlem görmeyen ortaklıklar; hakim ortağın ortaklıktan çıkarma hakkını kullanacağını, ortaklıktan çıkarma hakkının kullanılması sebebi ile payların iptal edileceğini ve pay sahibi olan ortakların satım bedeli karşılığında sahip oldukları pay senetlerinin imhası için ortaklığa başvurmaları gerektiğini Kurulun özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde kamuya açıklar ve ortaklık merkezinin bulunduğu yerde yayımlanan en yüksek tirajlı yerel süreli yayınlardan birinde veya ulusal bir gazetede ilan eder. Teslim olunan pay senetlerinin bedelleri aynı gün içerisinde tam ve nakden ödenir. Pay senetleri ilgili kuponlarla birlikte noter huzurunda fiziken iptal ve imha edilir ve bu durum noter tarafından düzenlenecek bir tutanakla tespit ettirilir. Söz konusu ortaklıklar; ortaklıktan çıkarma hakkının kullanımına konu olan ve iptal edilmiş sayılan önceki payları, herhangi bir süre sınırı olmaksızın sahiplerinin yapacakları başvuru üzerine satın almakla yükümlüdür.

Hakların kullanım bedeli

MADDE 6 â��b) Payları borsada işlem görmeyen ortaklıklar için, her bir pay grubuna ilişkin fiyatın tespiti amacıyla hazırlanan değerleme raporunda belirlenen bedel dikkate alınır diyor

Ben borsa dışı bir şirkete ortak olmadım ve şartlarını bilmiyorum. Ama tebliğ de yazanlar üstteki koyduğum yazılar
    Al işte bu ortakları borsa dışında ortaklıktan atma

8. Öyle biley olsa borsada her şirket 1-2 yılda halka açılır borsaya girer ertesi yıl çıkar ve toplar malı, sonra aynısını defalarca yapar..

Sayfa 173/495 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •