Sayfa 173/996 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ben hala işin gırgırındayım, fakat öldürücülügü çok yüksek.
    60 yaş üstünü götürdüğü kesin de mi..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ben hala işin gırgırındayım, fakat öldürücülügü çok yüksek.
    Hahhhaaha. Rakı stoğu azalıyor galiba

3. ABD Başkanı Trump: Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro ile görüştük, Koronavirüs testi negatif çıktı; biz de bir semptom göstermiyoruz

Bu açıklama altın fiyatlarında bir aşağı bir yukarı yaptırdığı günler aklıma geldi.Haftaya bakalım hayırlısı
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Ramazan ayı da yaklaşıyor... Eee.. o zamana kadar düzelmezse bu salgın... ne olacak...

Kalabalık iftar çadırları, yemekleri alıp ezanı beklemeler.. Teravih namazları... Sauru bekleyelim ayağına muhabbet ortamları..

Bir de oruç tutmaktan ve az uyumaktan dolayı düşecek olan vücut dirençleri, zayıflayan bağışıklık sistemleri..

Virüsten korunmak için sıvı tüketimini arttırın diyor doktorlar... Ramazanda sıvıyı neremizden alacağız..

Bir de bayram var... Gidip büyükleri ellerinden küçükleri gözlerinden öpeceğiz... Bayram ziyareti diye bütün ülkede göç benzeri insan hareketi olacak..

Şimdiden bunu düşünmeye başladım...

Bu arada USDTRY 6,3308

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Avrupa'da, corona virüsü olayını, görünen o ki, bizim kadar hafife alan çok az millet var.

Gördüğümü söylüyorum.

Aynen, doktoru tarafından kesin açlık diyeti verilen bir obez hasta gibi, bana bir şey olmaz mantığı ve rahatlığıyla eski alışkanlıklarından vazgeçmiyor halkımız.

Tabi bunda halkımızın fıtrat durumları yanında, bu konuda tüm sorumluluk verilmiş sağlık yöneticilerinin rahat tavır ve açıklamalarının payı da büyük.

Ülkenin bir numaralı yöneticisinin: "Hiçbir virüs aldığımız bizim tedbirlerimizden daha güçlü değil" dediği bir ülkede insanların virüsü hafife almaları çok görülmemelidir.

6. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Ramazan ayı da yaklaşıyor... Eee.. o zamana kadar düzelmezse bu salgın... ne olacak...

Kalabalık iftar çadırları, yemekleri alıp ezanı beklemeler.. Teravih namazları... Sauru bekleyelim ayağına muhabbet ortamları..

Bir de oruç tutmaktan ve az uyumaktan dolayı düşecek olan vücut dirençleri, zayıflayan bağışıklık sistemleri..

Virüsten korunmak için sıvı tüketimini arttırın diyor doktorlar... Ramazanda sıvıyı neremizden alacağız..

Bir de bayram var... Gidip büyükleri ellerinden küçükleri gözlerinden öpeceğiz... Bayram ziyareti diye bütün ülkede göç benzeri insan hareketi olacak..

Şimdiden bunu düşünmeye başladım...

Bu arada USDTRY 6,3308
    Bu sene ramazan yasaklansin, ben gerci muafim [emoji23]

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    60 yaş üstünü götürdüğü kesin de mi..
    60 Yaşında, delim ben!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 173/996 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları