Sayfa 173/1001 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Viop-XX

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    2. Dalgada bende kapanma beklemiyorum ama yalılarımızı bu seferki gibi koruyamazsak çoğumuz anasız babasız dedesiz halasız dayısız kalırız bilinçli olmaz tedbirli olmak sart ha yapmazlar ama devletinde bugunden hem tedbir almaya hem halkı bilinclerdirmeye baslaması lazım corona ile birlikte yasamayı öğretmesi lazım
    Ihtiyarları eve hapsettigimiz icin ölü sayımız azaldı vaka sayısı yeniden 3.000 lerin ustune bulursa ihtiyarların hepsi sokakta 10 gun sonra yogun bakım ve entübe sayimiz3 1.000 lere vurur ölü sayımızda herginün 100 lerle ölçülür. Ihtiyarlarin serbest gezi icin kullandıkları otobüs metro kartları bugünden itibaren derhal iptal edilmeli sokağa cikma saatleri evlerine yakın mesafeleri geçmeyecek sekilde ve 2-3 saat ile sınırlamamalı yoksa cok ihtiyar kaybedeceğimizi bir kez daha yazayım.
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ihtiyarları eve hapsettigimiz icin ölü sayımız azaldı vaka sayısı yeniden 3.000 lerin ustune bulursa ihtiyarların hepsi sokakta 10 gun sonra yogun bakım ve entübe sayimiz3 1.000 lere vurur ölü sayımızda herginün 100 lerle ölçülür. Ihtiyarlarin serbest gezi icin kullandıkları otobüs metro kartları bugünden itibaren derhal iptal edilmeli sokağa cikma saatleri evlerine yakın mesafeleri geçmeyecek sekilde ve 2-3 saat ile sınırlamamalı yoksa cok ihtiyar kaybedeceğimizi bir kez daha yazayım.
    Bugün 80-90 yaşındaki teyzem aynı anda 100 kişinin olduğu markette maskesiz kasa kuyruğunda idi

Sordu kasiyer evde kaldı dedi

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bugün 80-90 yaşındaki teyzem aynı anda 100 kişinin olduğu markette maskesiz kasa kuyruğunda idi

Sordu kasiyer evde kaldı dedi

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Cumhurbaşkanı bu kadar dikkat ederken halkın bu kadar rahat olması ilginç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Vaka artar ama ölü sayısı artmaz tedavi ediyoruz mantığı daha işe yarar [emoji106]
    İkiyüzbinciieah seni çok fena yimişler çoh

5. Lambent 80.000 den 110.000 e giden endekste sermayeyi sıfırlamış olmalı... Yanlış, forumda olsaydım uyarırdım... Şimdi 72.000 e düşecek belki ama adamda sermaye yok...

6.  Alıntı Originally Posted by KPL Yazıyı Oku
    bugün burada da kafayı kaldırmış rakamlar
    syn seçbulun bir paylaşımı vardı... pala alıcıyı ayarlamadan malı vermez gibisine ... ticarette kötü günlerde mal alınır iyi günde satılır...

her şey güzelken bir bakmışsınız idlibde ankarada istanbulda bomba atılmış (geçmiş örnekleme) longcuları bitirmeleri için zamanı gelince bir numara çekerler .. ama şu an erken olduğunu düşünüyorum...her şey güzel değil çünkü

7.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Lambent 80.000 den 110.000 e giden endekste sermayeyi sıfırlamış olmalı... Yanlış, forumda olsaydım uyarırdım... Şimdi 72.000 e düşecek belki ama adamda sermaye yok...
    Lambenti hatırlıyorum çok güveniyordu pozuna. Umarım batmamıştır. En kötüsü ondan etkilenip batan umarım olmamıştır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,159
    Blog Entries
    1
    Caho senin için üzgünüm sadece. [emoji173] Bu pala pazar oluşturuncaya dek trend devam eder bence.
    Bak zig zag dahil çoğunu sıfırladım. Daha bu mal alma zamanı düşün daha mal kıtlığı zamanı ve sonrası pazar açma var. Allah bilir bakalım kaç tane pazar açacaklar.
    Sen ise daha yeni yeni mal alan adama sattirma derdindesin bu mal pazarsız nasıl satilsin. Alan adam onu ayarlamadan alırmı bunca malı.
    Bunca ky hesap açtı deniyor belki adam onları pazarlamacısı tezgahcisi yapacak 1 kişi 10 kişi çekecek borsaya bu durum son belki 20 yıldır ilk kez oluyor.
    Son düzenleme : secbul; 13-06-2020 saat: 23:58.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 173/1001 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •