“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Ana faaliyetin 5 yıldızlı otel olur...
Günün her saati herşey dahil kapsamında içki verirsin 22 den sonra diye bir şey olmaz , deniz kenarına kıyın varsa içkini yudumlatırsın, diskon varsa sabaha kadar insanlar içip dans eder... müzik gani... kısaca ağaya beleş.....
Ama salaş bir yerde 5 tane çalışanın olur, et mangal işi yaparsın yani iş yokluğundan içki pahalılığından içkini de al gel menü yaparsın, bir bağlama bir solistle insanlar kafa dağıtsına gelince; ağanın pohunun üstüne poh olur mi?...
Kültür ve Turizm Bakanlığı :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Yer İmleri