Hele son çeyrekler gelsin, elektrik çarpıcak sonra ben Pere sayma makinesi alıcam![]()
Hele son çeyrekler gelsin, elektrik çarpıcak sonra ben Pere sayma makinesi alıcam![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Seneye enflasyon muhasebe ne banka ile siğorta ları da kattıkmı öfff, öffff
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Sise nin adi cikmis bu da kac yildir geri alim yapmasa bes kurus kar ettirmeyecekti,sirket geri alimiyla bi nebze zamani kurtardi simdi surunduruyor
2022 2023 hatırlama ve 2024 özetimiz
yatırım tavsiyesi değildir
2024 yıl sonu özetimizi de ekleyelim:
bist100 :9830, , dolar: 35,35 , euro:36,62 , , ons:2626
31.12.2024 arclk hisse değeri: 142 tl ( 3,96 $) Piyasa değeri :96 milyar tl ( 2,71 milyar dolar)
yıl içi gördüğü en çok- en az değer : 196tl-123 tl -- dolar bazlı : 6 - 3,5 $
tümettü :yok
2024 ün önemli noktları : mısır fabrikası devreye girdi , avrupa ortaklığı tamamlandı, bangladeş fabrikası üretime başladı, yerli bir firmayla çip tasarım prototip çalışması, avrupa operasyonlarında verimlilik açısından daralma yenileme tarzı haberler. bilançoda zarar
2025?
sayılarda hata olabilir ömrümüz varsa sene sonu tekrar yazarız.
yatırım tavsiyesi değildir
Allah korusun, Rusya Efes gibi Arçelik iştiraklerine çökerse bu kâğıt toz duman olur. Hoş zaten yatırımcısı toz duman olmuş halde ama öyle bir durumda kağıt nerelere düşer tahayyül bile edemiyorum.
Yer İmleri