Sayfa 173/1007 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Viop XL

1. Nedir ki durum ? .. Not almayalım , önceden konuşalım.

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    avrupa tüm endeksler ve bist'in bugünkü coşkusunu not alalım, tekrar bugün için konuşacağız.

2. Yapma pala hala umudum var.

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    avrupa tüm endeksler ve bist'in bugünkü coşkusunu not alalım, tekrar bugün için konuşacağız.
    inat etme. gel long ol.

4. Uzun zamandır büyük elektrik santral yapılmıyor. Yusufeli Barajı'nda su tutma işi başlamadı muhtemelen bir sonraki mevsimi bekler tam kapasite için.

Nükleer santralde Ruslar işi yavaşlatır ise büyük bir yatırım atıl kalabilir.

Bu durumda daha fazla doğal gazı santrallerine yüklenilmesi söz konusu olabilir. Çoğu tam kapasite çalışmıyor.

Mehmet Öğütçü Irak'da gaz var ama orası Rosneft'e ait dedi.

Karadeniz gazı fos çıkar ise İsrail gazı mecburi çözüm olacak gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Çanakkale Köprüsü açılışına kadar petrol fiyatlarının inmesi gerekir, ambians çok bozuldu, petrol düşmez ise açılış cenaze evi gibi olur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Piyasalarda döviz bulmakta güçlük yaşanıyor; YP mevduat faizleri %3'e yaklaştı-Bankacılık Kaynakları Reuters

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    2317 short açtım, 8-10 yazı üstte
     Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    inat etme. gel long ol.

8. En çok sevdiğim durum, bizim borsada fırsatların hiç bitmiyor olması
    Acaba bu durum, bizim palanın 100 kaplan gücünde olduğundanmıdır yoksa başka bir durumdan mı kaynaklanıyor bilemiyorum. Mesela löp diye ansızın bikaç puan verme potansiyeli yada ne biliyim geçen gün kü gibi eksi makas yapma ihtimalinin oluşu yada biob masasında ki oyuncuların tüylerini diken diken edişi daha sayamadığım heyecan ve adrenalini hissetmenin
    ve özellikle
    makinaya cetonu attığın an ki kalp atışlarını, palanın soğuk nefesini ensende hissetmenin hazzını fışkırtarak alması gibi bir durum dan mı kaynaklanıyor bilemiyorum
    Tek bildiğim burda her gün para dağıtıyorlar olduğu
    Hakkaten burda hergün binlerce işlem oluyor, bu kadar parayı nerden buluyor bu palagiller, dağıt dağıt bitmiyor
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 173/1007 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •