Ahmet patron yakın zamanda bence nakit temettü saymaz kimsenin eline , bu da böyle biline ... Şirket büyük yatırımlara başlama aşamasındayken , kasadan birşey çıkartıp da vermez . Bağırsam da çağırsam da yolda görüp de söylesem bu böyle .
Yeni proje start up larını inci gibi dizme durumundayken aklının ucunda yok temettü vermek . Ancak ela oteller zinciri yol alır , o zaman belki yani yıllar yıllar sonra beyler ...
Temettü bekleyenlere başka başka adresler vereyim ama o adres burası değil bence şimdilik ...
Ben olsam bile vermem yani ne diyeyim 🤣
Desene Keresteci ve Ahmet efendi milleti yine kandırmış..;-))
İkiside TV'ye çıkıp aslında bu yıl temettü vermeyi düşünüyorduk ama pandemi bizi zorladı diye bahane ürettiler..!!
Zaten benimde temettü dağıtacak diye bir beklentim yok, çünkü bu hissede kimlerin ne dümenler çevirdiğini iyi biliyorum..!!
Neyse çok uzatmaya gerek yok, özaksa koy sepete; nasılsa paranız pul olmasa da yerinde sayıp durmaya devam edecektir..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Ahmet patronun vizyonunu Euro’dan dolara parite 1 e gelmeden aylar önce dönmesiyle de ölçebilirsiniz . Son derece kurnaz , tiyo ile tahlili aynı kazanda kaynatan, fiiliyatta hemen uygulama atikliğine sahip bir Ahmet patron. Ama ne yalan söyleyim eli biraz sıkı , kimse ona ağanın eli tutulmaz dememiş , o yüzdem hep sıkıyor 🤣
Versinler temettü , yalancı çıkarım sorun yok benim içinde , ama nerdeeeee 🤣
Özak bir Gyo hissesi gibi gözükse de değildir arkadaşlar , bir Holding gibi yönetilmekte. Her yapılan iş para kazanma amaçlı yapılmakta , her türlü fırsat anında değerlendirmek suretiyle hep daha ileriye gitmesi hedeflenmektedir .
Yer İmleri