Sayfa 173/292 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
Arama sonucu : 2331 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. Kurban bayramınız mübarek olsun öncelikle...

Acemşah in X te paylaştıklarindan kopyala yapıştır madde 1-2 ve 3

1) '' Sonraki 3 bilanco döneminde finansalların daha güzelleşmesine neden olacak SUT gelirlerine gelmiş olan %50 ila 60 arasındaki zam dır. Son ceyrekte ise gayrimenkul ve diğer iştirak gelirleri ile esas faaliyetlerinden daha fazla oranda bir yıllık kâr acıklaması göreceğiz''

2) " güzel gelebilen nadir bir bilanço, ilerleyen dönemde buca rezidans ve AVM projesi gelirlerinin de etkisiyle ekstra güzellikte bilancolar geleceğe benziyor."

3) " Norveç Varlık Fonu'nun #Tnztp den 2 milyon lot civarındaki yatırımı oldukça önemli ve bu yatırım miktarının artma yönünde beklentimiz mevcuttur.! İnciraltı balçova Norveç Sağlık Kurumu için yabancı bir yer olmayıp, Norveçlilerin sağlık turizminde en çok tercih ettiği bölgedir."

Not: acemşah gayrimenkul zengini veya gayrimenkul zengini olmaya müsait hisseleri bulmada çok mahir kendisi diye düşünüyorum.

Kendime nottur yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Acemsah'i yedirmeyiz.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    En az 10 sene...

Bunu goze alamayan vakitlice cekip gitsin.

Burada aglayip sizlamasin.

Bu yasdan sonra cekilmiyor gercekten.
    Son düzenleme : Dudu; 16-06-2024 saat: 19:41.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    En az 10 sene...

Bunu goze alamayan vakitlice cekip gitsin.

Burada aglayip sizlamasin.

Bu yasdan sonra cekilmiyor gercekten.
    Sıkıntı yok 10 yıla komple ele geçiririz şirketi 😀

5.  Alıntı Originally Posted by fzcan Yazıyı Oku
    Kurban bayramınız mübarek olsun öncelikle...

Acemşah in X te paylaştıklarindan kopyala yapıştır madde 1-2 ve 3

1) '' Sonraki 3 bilanco döneminde finansalların daha güzelleşmesine neden olacak SUT gelirlerine gelmiş olan %50 ila 60 arasındaki zam dır. Son ceyrekte ise gayrimenkul ve diğer iştirak gelirleri ile esas faaliyetlerinden daha fazla oranda bir yıllık kâr acıklaması göreceğiz''

2) " güzel gelebilen nadir bir bilanço, ilerleyen dönemde buca rezidans ve AVM projesi gelirlerinin de etkisiyle ekstra güzellikte bilancolar geleceğe benziyor."

3) " Norveç Varlık Fonu'nun #Tnztp den 2 milyon lot civarındaki yatırımı oldukça önemli ve bu yatırım miktarının artma yönünde beklentimiz mevcuttur.! İnciraltı balçova Norveç Sağlık Kurumu için yabancı bir yer olmayıp, Norveçlilerin sağlık turizminde en çok tercih ettiği bölgedir."

Not: acemşah gayrimenkul zengini veya gayrimenkul zengini olmaya müsait hisseleri bulmada çok mahir kendisi diye düşünüyorum.

Kendime nottur yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
    Burada fon ile ilgili çok merak ettiğim sorular var, fon bu lotu citi üstünden mi aldı? Citi de 2 milyon lot var uzun süredir. Eğer aldıysa daha önce 4 milyon lot vardı bu satılan 2 milyon ona mi ait ? Eğer değilse acaba patronla anlaşarak Piramit üzerinden almis olabilir mi? Keşke bu soruların cevabını ayrıntılı ögrenebilsek.

6. İyi bayramlar sayın acemsah miles iron ve diğer arkadaşlar evet hayat kısa beklemek uzun geliyor 9 ay oldu uçan gitti bu cakildi neler olacağını bilemiyoruz kaça gider ne zaman gider ne haber gelir bilmiyorum artık ekrana da bakıyorum

7. 👉Burada fon ile ilgili çok merak ettiğim sorular var, fon bu lotu citi üstünden mi aldı? Citi de 2 milyon lot var uzun süredir. Eğer aldıysa daha önce 4 milyon lot vardı bu satılan 2 milyon ona mi ait ? Eğer değilse acaba patronla anlaşarak Piramit üzerinden almis olabilir mi? Keşke bu soruların cevabını ayrıntılıögrenebilsek👈

Sn miles iron

Bende merak ediyorum onu ? Acemşah bilir umarım X te paylaşırda bizde öğreniriz?

Topu topu 28 milyon hisseden bir kaç kez ikişer ikişer alsa 🙃...

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    cante ile teknik grafik benzerliği var.. cante 1 adım önde.. tnztp 51.55 dibinde ne yapacağına karar veremiyor..adam olacak çocuk halen 53.85 ve üzeri.. iyi çalışmalar..
    kahve yukarı kırmızı aşağı yükselişi gösterir..tam tersi ise düşüşü gösterir.. bu renklerin mürdüm içinde olması ise mevcut bir sıkışmayı belirler ...Cante bu sıkışmayı bedelsiz haberi ile karşıladı.. ancak yaklaşık %7 lik bir yükseliş sonrası gevşedi ve açıldığı yere yakın bir yerde kapadı.. Tnztp ise mevcut sıkışmayı iyi bir bilanco olduğu ifade edilen bir haberle karşıladı.. sanırım bu sıkışmanın sonuçlarını bayram sonrası gözlemleyebileceğiz.. (bu grafik mutlak yükseliş şeklimde yorumlanmamalı..)
    iyi bayramlar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 173/292 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •