Sayfa 174/967 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by sekiz Yazıyı Oku
    Ben tüm paramla 2.90dan aldım hisse 2.52yi gördü ekrana dahi bakmadım şimdi keyfim gıcır 😄
    bende 2.62den alio 3.10dan verdim tekrar 3.03ten aldim dediginiz gibi 2.50yi gordu param olamadigindan alim yapamadim p.tesi 3.17 carsamba 3.22den biraz daha mal aldim o mal bile ciddi kar etti e daha ne olsun inanin param olsa butdan bile alirim asla y.t.d sn.kuzey s [emoji3] [emoji1] [emoji3]

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by BURSA16 Yazıyı Oku
    sn sekiz pazartesi yüklü gircem dayanamıyorum habire alıyorum ama pazartesi altın vuruşu yapıcam yüksek gibi gozuksede geri gelsede endişe etmeden sabırla 3 5 ay bekliyecegim

SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Euro 3.90 altında kapatırsa bu ay sonu ne var ne yoksa gir derim şu an dahi ben ucuz buluyorum ben 2. Çeyrek 15-25 milyon arası kar bekliyorum. Bu kar geldiği takdirde şu fiyatlar hayal olur ve bu kar gelecek gibi duruyor. Hissenin bu fiyatlara gelmesi de tahtacının bunu görüp ucuza mal kaptırmak istememesinden kaynaklanmaktadır. Zaten siz bu hisseyi bizden önce keşfetmiştiniz. Maliyetiniz düşük 4 üstüne gitmeden alın derim.

3. o zaman pazartesi bir 10 kademe benden sizlere gelsin diyorum şimdiden hayırlı olsun

4.  Alıntı Originally Posted by BURSA16 Yazıyı Oku
    o zaman pazartesi bir 10 kademe benden sizlere gelsin diyorum şimdiden hayırlı olsun

Bereketini görün inşallah.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

5.  Alıntı Originally Posted by sekiz Yazıyı Oku
    Euro 3.90 altında kapatırsa bu ay sonu ne var ne yoksa gir derim şu an dahi ben ucuz buluyorum ben 2. Çeyrek 15-25 milyon arası kar bekliyorum. Bu kar geldiği takdirde şu fiyatlar hayal olur ve bu kar gelecek gibi duruyor. Hissenin bu fiyatlara gelmesi de tahtacının bunu görüp ucuza mal kaptırmak istememesinden kaynaklanmaktadır. Zaten siz bu hisseyi bizden önce keşfetmiştiniz. Maliyetiniz düşük 4 üstüne gitmeden alın derim.
    Kesinlikle katılıyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by aliatabey Yazıyı Oku
    bende 2.62den alio 3.10dan verdim tekrar 3.03ten aldim dediginiz gibi 2.50yi gordu param olamadigindan alim yapamadim p.tesi 3.17 carsamba 3.22den biraz daha mal aldim o mal bile ciddi kar etti e daha ne olsun inanin param olsa butdan bile alirim asla y.t.d sn.kuzey s [emoji3] [emoji1] [emoji3]

Bu senedi nerden olursa olsun alan hep kazandı. Neden ? Çünkü senedimizde gelecek var. Ve şuan bu gelecek fiyatlanıyor. Kesinlikle y.t.d[emoji1] [emoji1] [emoji1]

7.  Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    Bu senedi nerden olursa olsun alan hep kazandı. Neden ? Çünkü senedimizde gelecek var. Ve şuan bu gelecek fiyatlanıyor. Kesinlikle y.t.d[emoji1] [emoji1] [emoji1]

aynen sn.kuzeys aldik ve kazandik kisa ve net[emoji1]

Çok fazla paylaşım yapmasam da forumu takip ediyorum. Başta kront sayfasından tanıdığımız sn. Kuzeys ve Sekiz olmak üzere, hisseye ilişkin beklentileri diri tutan tüm ortaklara teşekkürler.

İkinci çeyrekte kar geleceği konusunda sanırım buradaki herkes hemfikir. Benim tahminim de Euro kurunun haziran sonunda 4.0 altında olması halinde minimum 15 milyon tl kar geleceği yönünde.

Kur biraz yüksek gerçekleşse bile, ilk yarı cirosunun 265 ve üstü gelmesi halinde yine minimum 15 milyon kar geleceğini düşünüyorum.

Ayrıca ikinci çeyrekte ödenmesi gereken banka kredisinin de 10 milyon olduğunu hatırlatmak isterim. Buradan da ciddi anlamda bir olumlu katkı (daha az faiz gideri) bekliyorum.

Bizim bile küçük yatırımcı olarak gördüğünüz bu beklentileri piyasa yapıcıların görmemesi imkansız. Bu kadar kısa sürede yaşanan yükselişin de sebebi bu diye düşünüyorum.

Herkese iyi haftasonları.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 174/967 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •