0.700 lot altı değil 700 lot demek insanları yanlış yönlendirmeyin bence
0.700 lot altı değil 700 lot demek insanları yanlış yönlendirmeyin bence
burada kasıtlı olarak mı bilmiyorum ama yanlış yönlendirme var
0.700 değilde 1.000 yazsaydı bu 1000 lot olurdu demek 700 lot varmış birinde çok eskiden mustafa yılmaz yatırım dı bunun asıl adı ta o günden 10 yıl öncesinden beri adam satmamış hisseyi hiç hareket görmemiş hesabı işte o yüzden satıyorlar
büyük ihtimal sahibi ölmüş olabilir mirasçılarda habersiz se öylece kalmıştır aracı kurumda takas saklama ücreti borcu çıkarmıştır o yüzden satarlar
Kardesim rakamin onune sifir koyuldugu nerde duyuldu da 0.700 lot 700 lot olsun. Ingiliz dillerinde o 0.7 (0,7 turkce) iste.
500 lira nerden cikti?
Nerden duydun kaynagi nedir? Amma oynattin be 1 lotun icin bizi. Seviniyorduk burda.
mete kardeş,sayılsalcı değil,sözelci galiba...Ama olsun yinede sürrealist bir matematik anlayışı geliştirmiş olabilir.
Ama kendisi eski sistemle uyum sağlamaya çalışıyor hatası oradan kaynaklı...aslında 2000 yıl işlemleri hesabına göre,haklı sayılır...Ama 2000 li yıllardan sonra veya 6 sıfır atıldığı döneme yakın ,güncellendi lotlar.Mete kardeşim şu an 0.700 hisse. yani bir lottan eksik...1000 hisse bir lot sayılıyor...slmlar....bütün lot rakamındaki hatalı bakışı anladık ama,satılan fiatı nereden uydurdun,kardeşim.....
Aman. Bir kuyuya tas atti, cikarmakla ugrasiyoruz.
Mete kardeşim karizmayı fena çizdirdiniz yaaaa....ben de sizi dikkatli şekilde okurdum....eski zaman hissesi oluncaya kadar okumayacağım.... Slmlar arkadaşlara
Yer İmleri