Sayfa 174/976 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Geçenlerde yatsıdan sonra (9.30) civarı sokaktaydım, bir genç kız işten eve dönüşte yüksek sesle telefonla konuşuyordu ''yoruldum artık bana göre değil bulacağım zengin bir koca yan gelip yatacağım'' diye bana onu hatırlattı

hah işte benim önerimde aynen öyle gelmiş burda borsa şöyle hisse böyle bul zengin bi keriz pardon koca dedim

2.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    şimdi gelelim patronun hısse alımına buna bir mıktar daha devam etmeli ki hısseye can gelsin tabi yine bir oyun peşinde koşmuyor ise sütten ağzı yanan yoğurdu öfleyerek yermiş
    yeni bir halka arz için mallanıyor, ayak seslerini duyuyor gibiyim.

yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    şimdi gelelim patronun hısse alımına buna bir mıktar daha devam etmeli ki hısseye can gelsin tabi yine bir oyun peşinde koşmuyor ise sütten ağzı yanan yoğurdu öfleyerek yermiş
    dayı bu alımda büyütülecek bir şey yok. Beklediğinden fazla mal geldi dedim haftaiçi hatırlarsan. Daha fazla mal gelmesin diye piyasayı sakinleştiriyor. KY hayrına bir iş yaptığını görmedik. Hisseyi götürecek olsa çaktırmadan daha fazla mal toplar, KAP'a da haber yollamazdı. Özetle şunu diyor; çok kötü geçirdim size ama malı bana vermeyin, bir kaç ay daha taşıyın lütfen diyor.
    Siz yine de benim dediklerimden yola çıkarak yatırım yapmayın. Kimbilir belki de tersi olur.

4.  Alıntı Originally Posted by cirolix Yazıyı Oku
    dayı bu alımda büyütülecek bir şey yok. Beklediğinden fazla mal geldi dedim haftaiçi hatırlarsan. Daha fazla mal gelmesin diye piyasayı sakinleştiriyor. KY hayrına bir iş yaptığını görmedik. Hisseyi götürecek olsa çaktırmadan daha fazla mal toplar, KAP'a da haber yollamazdı. Özetle şunu diyor; çok kötü geçirdim size ama malı bana vermeyin, bir kaç ay daha taşıyın lütfen diyor.
    Siz yine de benim dediklerimden yola çıkarak yatırım yapmayın. Kimbilir belki de tersi olur.

hahahaha bi iyimser olamadın gitti be cirocuğum

yahu hedefte en ufak olumsuz bir nokta söyle desem

söyleyecek bişey bulamazsın

borcu varmı yok

batık alacağı varmı yok

özkaynakları azalıyormu yok

daha onlarca yazabilirim

borcu yok harcı yok kasa para dolu

üstelikte defter değerinin altından işlem görüyor

daha ne istiyorsun al unut bekle ytd

5. hedefte şuanki düşüncem uzun vadeli yatırımcı olmak

3 yıl hedef koydum kendime ve hedef benim borsaya

veda hıssem olacak altın vuruşu yapıp borsayı bırakacağım

Allah ömür verirse ytd.

6. Günaydın çöpçatanlar ve kediyi önceden görenler. O kurulan hayalde, sürekli geri alımlar ile oluşacak trend ve bunun sonucunda yaşanacak mutluluğu çizmeden anlatılmıştı Abidin... Kocaya bağladınızya olayı...

7. hubvc güzek kar açıklamış tavanı hakketti, bu da kar açıklardı ama taban yapardı şeref yoksunu.

8. Dayım kedi görürsen haber et emi? Kedileri sevceğim hiç aklıma gelmezdi yokk vaz geçtim kedi sevmem ben iiiii.

Sayfa 174/976 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •