Sayfa 174/999 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1. ODD: Temmuz ayında otomobil pazarı %63, hafif ticari araç pazarı %76 azaldı

En kötü geride kaldı, 10 milyar dolar geldi ve rakamlara bak yuh be kardeşim ülkeyi nasıl batırayım diye düşünsen şunu başaramazsın.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2. İlim Arapların, bilim ise Batılıların kullandığı bir terim...İlim daha çok dinle/hurafelerle uğraşıyor gibi...Onu araştırıp irdeleyip fetvalarda bulunuyor...

Bilim ise pozitif...

Bence...

3. 02 Ağustos Cuma 11:03 ODD: OTOMOBİL, HAFİF TİCARİ PAZARI İLK 7 AYDA %47,5 AZALDI

02 Ağustos Cuma 11:02 ODD: OTOMOBİL, HAFİF TİCARİ PAZARI TEMMUZ'DA %66 AZALDI

4. 02 Ağustos Cuma 11:15 TEMMUZ'DA İHRACAT 16 MİLYAR DOLAR OLARAK GERÇEKLEŞTİ

02 Ağustos Cuma 11:15 TEMMUZ'DA İTHALAT 19,3 MİLYAR DOLAR OLDU

5. Viop makaslar şaka maka aylık 600 pipse sabitlendi. Bunlar faiz indiriminden sonr akamulardan agresif basarak viop long pozlara maksimum zararıda verdiler hatta normal rakamlarında altında kapanışar 5 dk kala gene kamulardan satış yaparak bütün pisliği yaptılar.
    Adamlar long pozda poz taşırken ekstradan bir anda 500 pips ağustos vadede öteki vadelerde ise her aya 500 pips ekstradan soktular. Ekim vade misal ortalama 3000 olması lazımken şuan 1800 pips o vadede long olan adama durduk yere 1200 pips girdi 0,12 kr.

Bu saatten sonra artık yapacak başka bir pislik kaldımı görüp yaşıycaz şaka maka 5,67 den kolu kestiğimde 5,59 dan geri aldığım dolarda 600 pips fiyattan makasdanda temiz 500 pipse yakın zarardan yırttık.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Adamın hala ibraz edilemeyen lisans diplomasıyla "ben de economistim" diyerek, insanlığa yeni kuramlar getirmesi gibi, bürokratına, bilim adamına, akademisyenine hiç gerek duymadan hemen tüm atanmışlar, bu devletin yıllarla kurulmuş kurumlarındaki tüm ayarları dilediklerı gibi kurcaladılar.

Karşı çıkan oldu mu bilmiyorum ama sadece azar işitmiştir.

Ben seçilmişim, benden hesap sorulacak her şeyi ben dilediğim gibi düzenlerim mantığı hakim oldu devlete.

Bürokrat hiç bir iklimde, hiç bir şekilde dik durmayan, ikbali yüzünden prensiplerde ısrar edemeyen insanlardan oluştu artık.

Nasolsa attıkları adamın yerine atayacakları, her dediklerini yapacak kendi okullarından çıkmış, sorgulamayı, soru sormayı zaten fundemental olarak bilmeyen bu insanlar şu anda bürokrasinin her kademesinde...

Eski bir bürokrat olarak söylüyorum.

Ormanı çevreyi yok etseler de belki bir şekilde yerine konabilir bir kısmı.

Ama devletin kurumlarını yıkarak belini doğrultamayacak hale getirdiler...

Bunun tamiri son derece güç...

Kırılma noktasında ümmetin imamı bir şey söyledi: Atı alan Üsküdar'ı geçti...

O artık düzenin bir daha eski hale gelmeyeceğinin vurgusu idi...

Bu arada dolar kuru yerinde saymaya başladı bildiğimiz ve de alıştığımız gibi...5,60-5,55 bandında 13 113 müdahaleleriyle devam ediyoruz...

7. Sayin hocam ilim ile bilim birlesince filim olur

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Sıkma canını...

Bizim ülkemizde malum Cübbeli Ahmet Hoca, cennet uzmanı Ali Rıza Demircan falan alim sayılıyor...

Einstein da...

Bu temelde belirli kesim ilim/alim denince dine tahsisli tabirler kabul ediyor bunları...

En popüler alimimiz, diş fırçalamanın orucu bozup bozmayacağını belirleyen Nihat Hatipoğlu...

Bu kadar alimle bu ülke yürüyerek aya gitmez mi?
    Kimse aya 4 şeritli otoban varken yürüyerek gitmez...

Sayfa 174/999 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •