Sayfa 174/784 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1. Son kez yazıyorum bu hisse için, öyle genel kurula kayılalım yok spk ya yazalım edelim geyiklerinden bıktım. Eğer eylem yapılacaksa şu olmalı; bugün den itibaren gelecek yatırımları nasıl durdurabilirim ? Eğer buna kudreti olsa buyursun varım. Bu şirket bugünden itibaren yeni yatırımlarını 1,5 yıllığına durdursa hesapladım detaya girmek yada tartışmak istemiyorum 3,5-tl ama bunlarda öyle bir niyet yok. Yeni yatırım kisvesi altında gerek pazarlama gerek reklam bulmuşlar - yazmakta yıldırmakta yolu. Haaa birgünde bir kılıf bulup komple kapana bilecek manyak bir şirket. Allah hepimize sabır, avniye de Onur, haysiyet, namus, akıl ihsan etsin. Gerçi para buuu...avninin yukarıdaki sıfatları barındırmakla ilgisi olacağını sanmam. [emoji22] nice az gelişmiş ülkenin meyvelerini toplayan patronlar gibiii

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Bence, oldukça primli. 0.58 0.78 Kazandıran hisse. Daha iyi olur

VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Dikkat! Sakın 3 yıl arka arkaya zarar etmeyin
    Zarar etmek hiç bu kadar riskli hale gelmemişti. Gelir İdaresi Başkanlığı son 2 yılda üst üste zarar eden şirketlere bu yıl da zarar etmeleri halinde direkt olarak incelemeye alınacaklarını bildirdi
    31 Mart 2016 Perşembe, 12:11:49 Güncelleme: 12:14:36
    Rahim AK / GAZETE HABERTÜRK

Şirketler 2015 yılına ilişkin olarak Nisan 2016 tarihinde vereceği kurumlar vergisi beyannamesinde de zarar beyan etmesi halinde, İdarenin Risk Analiz Sistemi’nce incelenmesi gereken şirketler grubuna ayrılacak. On binlerce şirkete gittiği düşünülen yazıda şirketin 2013 ve 2014 yıllarında zarar beyanda bulunduğu belirtilerek bu yıl kar beyanı beklendiği, yine zarar beyanı halinde kesinlikle inceleneceği bildirildi. Maliye’nin ilk kez kullandığı bu kesin dil şirketleri kaygıya sevk ederken incelemeden çekinen birçok şirket bilançolarında düzeltmeye gitmeye başladı.

BU YIL İLK KEZ UYGULANIYOR

Gelir İdaresi’nde denetleme ve inceleme birimlerinde firmaların incelenmesi için risk analizleri yapılıyor. Artık eskisi gibi elle değil, bilgisayarlar vasıtasıyla birtakım kriterler girilerek incelenecek firmalar belirleniyor. Örneğin sektörünün altında kâr edenler hemen incelenecek şirketler olarak kırmızı listeye alınıyor. İkinci olarak toplam satışlara oranla kârın düşük olması inceleme için riskli şirket seçiminde etkili oluyor. Ayrıca kârlılık durumunun geçmiş yıllardan farklı olarak sapması da Maliye için bir işaret olabiliyor. Diğer şandan şirketlerin kasa hesabında sürekli olarak normalin üzerinde nakit bulunması ya da yeterli nakdi olduğu halde yüksek tutarlı kredi kullanılması ve bankalardan alınan veriler ile bilançoda yer alan verilerin arasında fark bulunması bir risk faktörü olarak değerlendiriliyor ve bu durum da inceleme gerekçesi oluyor.

Maliye’nin bilgisayarlarının veya inceleme elemanlarının odaklandığı bir başka nokta, şirket ortağına yüksek tutarlı borç para verilmesi ile şirketin bilançosunda banka kredisi ve ortaklardan alacaklar hesabının bulunması, üçüncü olarak da şirket ortağına sermayenin üç katından fazla borçlanılması. Bir de şirketin faaliyet gösterdiği sektör verileri baz alınarak kredi kartı ile yapılan satış işleminin sektör ortalamasının altında ya da üstünde olması bir risk olarak değerlendiriliyor.

7. Ekran Alıntısı.JPG

yatırım tavsiyesi değildir

8. Gönderim Tarihi
    31.07.2017 22:47:53
    Bildirim Tipi
    ÖDA
    Yıl
    -
    Periyot
    -
    Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
    Özet Bilgi
    Arsa Satışı için görüşmelere başlanması hk
    İlgili Şirketler
    [SNGYO]
    İlgili Fonlar
    []
    Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)

Bildirim İçeriği

Açıklamalar
    Şirketimiz portföyünde yer alan Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Demirtaş Cumhuriyet Köyünde ve Tapunun 302 Ada, 6 parsel'inde kayıtlı 41.124,83 m² yüzölçümlü arsa vasıflı gayrimenkulün satışı için görüşmelere başlanmıştır.

kap link : https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/621771
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

Sayfa 174/784 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •