Sayfa 174/245 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224 ... SonSon
Arama sonucu : 1957 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: KRGYO - Körfez GYO A.Ş.

1. Bu hisseyi bu kadar baskılayan kim ise Allah belasını versin . Pegasus uçağı pistten çıktı o bile dün bunun kadar düşmedi bugün de %4 artida, üstelik yeni ev alacaklara hükümet teşvik düzenlemesi getirecek buna bile tepki vermedi AMK hissesi

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bana gore teknik acidan bir sorun yok, 200 gunluk hareketli ortalamasini gecemedi, orasi bir direnc olusturuyor. Bir de alcalan direnci henuz gecmis degil. Ilk once kirmizi trend cizgisini ve uzun vadeli hareketli ortalama gecilmesi gerekiyor. Sonrasi icin Allah Kerim.

Yatirim tavsiyesi degildir, kendi gorusumdur.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bir de Kuveytturk, Bizim Menkul ile 31 aralik 2017 itibari ile acente anlasmasini sona erdirdi. Bu krgyo ile olan piyasa yapiciligi anlasmasini etkiler mi bilmiyorum. Kuveytturk artik vakif yatırım ile calisiyor. Bmd yerine vakif gelir mi zaman gosterecek. Ama vakif ya da bmd olsun olmasin, illaki piyasa yapiciligini devam ettirirler diye dusunuyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by murray aysayker Yazıyı Oku
    Bir de Kuveytturk, Bizim Menkul ile 31 aralik 2017 itibari ile acente anlasmasini sona erdirdi. Bu krgyo ile olan piyasa yapiciligi anlasmasini etkiler mi bilmiyorum. Kuveytturk artik vakif yatırım ile calisiyor. Bmd yerine vakif gelir mi zaman gosterecek. Ama vakif ya da bmd olsun olmasin, illaki piyasa yapiciligini devam ettirirler diye dusunuyorum.

bmd kadar gereksiz bir piyasa yapıcısı olamaz, hatta piyasa yapıcısı olmaz !!! isabet olmuş[emoji4]

# yatırım tavsiyesi değildir #

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

bu arsanin satisina iliskin 2014 yilinda yonetim kurulundan yetki cikmis.

buranin satisi veya hasilat paylasimi yontemi ile devredilmesi hususu konusunda bilgisi olan var mi ???

daha once bir girisim oldumu yani ??

8840 m2 arsa , "kaks orani 0.20" ama yine de ciddi bir gelir olusabilir proje niteligine gore !

# yatırım tavsiyesi değildir #
    Arsa yönetim kurulunca satış kararı alınmış fakat daha henüz satışa çıkmadı bir de bilanço da yeniden
    Değerleme göre bakalım 12 aylık bilanço ne gelecek pd dd ve fk hepsi değişir bence asıl olay şirket yeni
    Proje için nakit oluşturma belki Körfez tatil beldesi arsa satışa çıkabilir horizonu belli iskonto oranı ile
    Kurumsal bir alıcıya devredilebilir bütün bu nakitlerle iyi bir bedelsiz gelebilir bir kısmıda bedelli olabilir ytd

6. Lanet olsun böyle hisseye Allah'ın belası şirket , 1,90 maliyet ile 6 ay önce aldığım hisseleri bugün sattım. Benden bu kadar alsın o lotlari a.a soksun piyasa yapıcısı .ytd

7. Bundan sonra ne s.k.m olduğu belli olmayan hisseleri alırsam .s.k.ler xu30 hisseleri harici hiç bir hisseye bulasmayacagim. Buraya da son yazisim hakkınızı helal edin. Zararda olanlar en kısa zamanda zararını çıkartır inşallah ytd

8.  Alıntı Originally Posted by osumer Yazıyı Oku
    Lanet olsun böyle hisseye Allah'ın belası şirket , 1,90 maliyet ile 6 ay önce aldığım hisseleri bugün sattım. Benden bu kadar alsın o lotlari a.a soksun piyasa yapıcısı .ytd

Hakkında hayırlısı olsun sağlık daha önemli işbank sensin galiba kulağını çınlatmayım
    Herşeyin hayırlısı olsun ben unuttum 1 yıl daha sermaye artırımları olana kadar bekleyeceğim ytd

Sayfa 174/245 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •