Sayfa 174/1001 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Viop - XXIV

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    dolar 7.80 e koşarken idam ın gündeme getirilmesi ne komik ne acizlik..milletle bu kadar dalga geçilmez
    Aylardır habire bu ve gibi nostaljik patates baskı seçim salvoları yaparak,

dıjmihrak patronlarına ve içerideki organize yandaşlarına verdikleri sandık seçim söz bakiyelerini oyaladıklarını sansınlar daha..

Fişi çoktan çekildi, hem içerde hem dışarda.

Keser döndü sap döndü nihayet hesapta döndü..

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    para yok yabancı her fırsatta kaçıyor..güven sıfır..kaynak olmadığı için SPK bu hırsız şirketlere göz yumuyor malesef..ama sonuçta vatandaş soyuluyor..elhamdulillah
    2 gündür ybtakasoranı artıyor, en son 49 altına düşürmediler, kaçmıyoruz mesajı var gibi sanki
    Hamdım Piştim Yandım
    28.07.2025 tüm parayı aselse gömdüm mertabi

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Varlık fonu iyi yönetldiğinde borsamız yabancıların oyun alanı olmaktan çıktı...gelmeyen küçük yarırımcı rekorlar hep bu hükümetin zamanın da oldu ...eğer Türkiye eski Türkiye olsaydı bugün endeks Yunan krizi,suriye krizi ile endeks 30bine inmişti....
    Türkiye şuan yepyeni bir süper güç olduğunu Doğu akdeniz krizi ile bir daha gördük...Buradan sağlam çıkarsak gelecek vad ediyor...kim ne derse desin....
    Ben Tborg içiyorum. Sen ne içiyorsun kafa mı buluyorsun?
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

4. [QUOTE=EMİRDAĞLI;4731284]viop saatlik....

1228-1240 ne tarafa kırarsa o tarafa go go ...

[IMG][/IMG][/QUOTE

desteğe geldi

sarı yatay 1223 e inerse shortla r 1200 point kar yazar

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Varlık fonu iyi yönetldiğinde borsamız yabancıların oyun alanı olmaktan çıktı...gelmeyen küçük yarırımcı rekorlar hep bu hükümetin zamanın da oldu ...eğer Türkiye eski Türkiye olsaydı bugün endeks Yunan krizi,suriye krizi ile endeks 30bine inmişti....
    Türkiye şuan yepyeni bir süper güç olduğunu Doğu akdeniz krizi ile bir daha gördük...Buradan sağlam çıkarsak gelecek vad ediyor...kim ne derse desin....
    Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6. Dow vadeli kızardı, dax yeşilini çoğunu yedi. Masallah bist 10 kaplan gücünde
    Hamdım Piştim Yandım
    28.07.2025 tüm parayı aselse gömdüm mertabi

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bu kadeh senin şerefine emmoğlu
    Durmak yok AHABER seyretmeye devam.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    dünkü 1,000 puanı kaptıktan sonra yine shortladığım yere geldi.

tekrar shortları giydim.

en fazla aldığımı veririm 1,236 short 1,245 stop.

ben 1,000 puanımı alıp kaçarım.

Sayfa 174/1001 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •