Sayfa 174/571 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274 ... SonSon
Arama sonucu : 4564 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Güven ruh gibidir... Çıktığı yere bir daha geri dönmez!

reform vs hepsi hikaye buraya sıcak para gelecekse ekonomide,adalette, yönetimde hepsinde baktığı GÜVEN dir.
    Para yok çok belli. Kaç yıldır takip ettiğim kağıt alış tarafı dolu satış tarafı boş. Böyle olduğunda takır takır alırdı ama takır takır veriyor. Bugün biraz farklı rol üstlendi ama. Her ay %20 lik bandda gidip geliyor

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Deniz Zeyrek, kendisi muhalif bir yazar olur, koç,ülker ve eczacıbaşına kayyum atanması bir soruşturmaya bakar demiş.
    Gerçekten bazı muhalif yazarların da cehaletleri beni çok şaşırtıyor. Bu 3 şirket de global ortaklı şirketler ve ayrıca hükümetle araları bozuk falan değil.
    Halka açık şirketler bunlar ve haklarında böyle ifadeler kullanılması da çok ciddi yanlışlık.
    Sermaye şirketleri hükümetlerle, devlet organizasyonlarıyla ters düşmezler, en iyi ihtimalle nötr olurlar. doğan örneğinden bahsedenler olabilir ancak orada bir medya şirketi vardı ortada.
    bu yazarlar bu grupların hükümetle aralarının bozuk olduğunu falan acaba hangi veriye bakarak çıkarıyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    bu yazarlar bu grupların hükümetle aralarının bozuk olduğunu falan acaba hangi veriye bakarak çıkarıyorlar.
    Yazara göre değil de trollerin hedefine göre yorum yapıyorlar. Trollere kalsa hepsine devlet el koysun. Çoğunda kuş kadar beyin yok.

bayramda hala oğlum gelmişti... öğretmendir
    ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK diye birşey çıkarmışlar
    yalan olmasın... maaşları en fazla 25.000 tl imiş galiba
    (antiparantez...imamlar benden yüksek alıyordur, dünyayı kurtardıkları için )

devletin bilime verdiği önem...

daha önemlisi; ekonomi o kadar batmış ki; öğretmenini kadroya alıp, kadrolu öğretmen maaşı veremiyor...

nereden 3 kuruş, 5 kuruş keserimin peşine düşmüş, uçan kaçan ekonomi yönetimimiz

5. Bu ABD nin uçak gemisi batırılamaz diyen kimdi yaw, adamlar kevğire çevirmişler gemiyi,
    Utançlarından branda ile saklamışlar,
    Birde sözüm ona kaç tane de koruması füzesi var, bunlarda yürek olsa branda yla kapamazlar,birini batırsalar bunlar arkalarına bile bakmazlar

6.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku

daha önemlisi; ekonomi o kadar batmış ki; öğretmenini kadroya alıp, kadrolu öğretmen maaşı veremiyor...

nereden 3 kuruş, 5 kuruş keserimin peşine düşmüş, uçan kaçan ekonomi yönetimimiz
    25 bin tl bile alamaz. Ortalama tam ay ve tatil filan olmazsa 18-19 bin civarı.
    Birde bunların primi 14 gün üzerinden yatıyor. Koca devlet bile prim kaçırıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku

Vay arkadaş, aklıma kaza yapıp, ölmüş şöförün

Kullandıgı tırın dorsesindeki yükleri çalan,hatta jeep lerin içine dolduran insanların ğörüntüsü
    Geldi

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    25 bin tl bile alamaz. Ortalama tam ay ve tatil filan olmazsa 18-19 bin civarı.
    Birde bunların primi 14 gün üzerinden yatıyor. Koca devlet bile prim kaçırıyor.
    zaten sanırım yazmıştım
    (şimdi aklıma geldi )
    hala oğlu... 20.000'den az demişti..
    ben öyle birşeyin imkanı olamaz diye düşünüp 25.000 yazdım
    demekki varmış
    prim olayınıda biliyorum
    diğer halamın gelini, İŞKUR üzerinden okulda çalışıyor
    sordum ''sigortanız yatıyormu '' diye... HAYIR deyince
    aklım beynim durdu

devlet da devlet... devlet sigortasız insan çalıştırır mı ?

Sayfa 174/571 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •