Sayfa 175/985 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

Sonuç;

Alıntı Originally Posted by KIRIMLI Yazıyı Oku
    Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

Estagfurullah.Anladım, laf yerine gitsin diye yazdım zaten

İyi seneler bu arada

Alıntı Originally Posted by Nazik Yazıyı Oku
    Yok bi arkadaş vardı 30 sattım çıktım diyen size saygım sonsuz yakın dan takip ediyorum teknik yorumlarınızı ve beğeniyorum
    Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

alıcı kurumlar

satıcı kurumlar

ilk 5 kurum genel

4.  Alıntı Originally Posted by Nazik Yazıyı Oku
    Yok bi arkadaş vardı 30 sattım çıktım diyen size saygım sonsuz yakın dan takip ediyorum teknik yorumlarınızı ve beğeniyorum
    Ben de üzerimden atayım herkes biliyor tabi de KOSTA diye bir yorumcu..
    31 den sattım diyor o gün de 25-26 kapatmıştık galiba.. Sayın nazik de yılbaşına görürüz demişti..

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Tamamı ödenmiş 11.167.438 Türk Lirası sermayesine %92 oranında iştirak ettiğimiz doğrudan bağlı ortaklığımız Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş., Türkçe ve/veya yabancı dillerde oluşturulacak yeni bir websitesi/platformu kanalıyla birinci el gayrimenkul satımına ilişkin olarak satış ve pazarlama hizmetlerinde faaliyet göstermek üzere, sermayesine İngiltere'de mukim Prof Estate Ltd.'nin %14, Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'nin ise %86 oranında iştirak edeceği, Türkiye'de yerleşik yeni bir anonim şirket kurulmasına karar vermiştir. Yeni kurulacak Şirket, farklı teknolojik yaklaşımlar ile yeni ürünler sunarak, inşaat firmalarının proje satışlarını potansiyel alıcılarla buluşturmayı hedeflemektedir. Yeni kurulacak Şirket'de %14 oranında pay sahibi olacak Prof Estate Ltd.'nin Şirketimiz ile doğrudan veya dolaylı herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/648237

6.  Alıntı Originally Posted by abtani Yazıyı Oku
    Tamamı ödenmiş 11.167.438 Türk Lirası sermayesine %92 oranında iştirak ettiğimiz doğrudan bağlı ortaklığımız Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş., Türkçe ve/veya yabancı dillerde oluşturulacak yeni bir websitesi/platformu kanalıyla birinci el gayrimenkul satımına ilişkin olarak satış ve pazarlama hizmetlerinde faaliyet göstermek üzere, sermayesine İngiltere'de mukim Prof Estate Ltd.'nin %14, Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'nin ise %86 oranında iştirak edeceği, Türkiye'de yerleşik yeni bir anonim şirket kurulmasına karar vermiştir. Yeni kurulacak Şirket, farklı teknolojik yaklaşımlar ile yeni ürünler sunarak, inşaat firmalarının proje satışlarını potansiyel alıcılarla buluşturmayı hedeflemektedir. Yeni kurulacak Şirket'de %14 oranında pay sahibi olacak Prof Estate Ltd.'nin Şirketimiz ile doğrudan veya dolaylı herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/648237
    Yine Rusya'daki TME gibi bir i.nelik peşinde olmasın bu iyi aile çocukları.

Bunlar yurt dışında bir firma kurmuşlarsa???

umarım şirkette aklı başında eser miktarda vicdan sahibi akıl sahibi kalmıştır...

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by KIRIMLI Yazıyı Oku
    Merhaba sayın Kırımlı müsait olduğunuzda bir yorumunuzu alsak.

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 175/985 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •