Originally Posted by
realiter
Bütün sosyal medya forumları takip ediyorum, Rıza' nin kağıtları ile ilgili yazılan çizilenleri özellikle takip ediyorum. Grafikler 1.22 den buyana; aha bugün aha yarın, şimdi birazdan, yok 19 destek yok 18 di, olmadı 1.16 ymiş. Şuradan onay alacak buradan. 1.12 kadar geldik. Şimdi destekler 1.11 ,1,08 çekilir mi, tabiki öyle. Sonra 1.00 kadarda birşey olmaz der. Grafiğin trend alt çizgisini çektikçe aşağı çekeriz. Nasılsa nibas gibi 95.00 olacak, ne önemi trend alt çizgisini be yaa. Ben bu olayı sanki bir yerden hatırlıyorum, sanki 0.2X kadar böylemi olmuştu. Bana takılmayın ben nasılsa "ya Riza'yim, yada Riza'nin adamı "evet evet önemli olan grafik....ytd
kardeş hep kendi dunyandan bakiyorsun mevzuya
bu nedenle hep kaybeden tarafta olacaksin ! kimse sana zorla grafige bak demiyor. Ama ayip ediyorsun grafige suc atip ! grafiklerde stoplarda var sen uygun yerde uymamissan grafigin sucu ne ! sen kendi kendine inatlasmissin zaman ve maliyet kaybetmissin simdi ogut veriyon ! bende grafige deger verdigim icin cevap vermek istedim. Bu forumda benden baska grafik paylasan yok sunucta ! hani grafik diyince lafin bana geliyor ister istenez...
hem daha 6/7 ay önce 3xkrs lardan alipta 1.3x lardan satan ve grafik le bunu yapana ne diyeceksin ! yani hem işi bilmiyon, hem stopa uymuyon ! hem inatlaşmissin ! sabah aksam negatiflik yayiyon.
HA bak şunu desen arkadaslar bunlara guven olmaz stopunuzu kritik noktalarda katin, ben zamaninda inat ettim siz etmeyin desen anlarim ! ama senin ilk gunden beri söylemin aynı sürekli yukselme bekleyenlerden farksiz. Onlar hep yukselis diyor sen hep dusus
mantaliten elestirdigin surekli coskulu tweter tayfasiyla ayni olmuyor mu ! senin tek farkin sende surekli olumsuzsun...
tahta duser yada yukselir tabiki bunun kararini grafik degil patron verir. Fakat grafik takibi en azindan sana uzun yillar beklememen icin kritik noktalarda kacis sansi verir...artik algoritmik robotlar dunyasi hakim ve o begenmedigin grafik teknige bu robotlar uyuyor cogu kez...Bazen bilincli hile yapsa bile oyuncu...
mesela nedir bu kacis stop takibi ! orta vadeli yukselis trendinin son buldugunu gosteren 50 gunlugun 100 gunlugu asagi kestigi 3 tane mum dur ! ve orda kol keser işi bilen...ama 10 gunluk 50 yi asagi kesti diye kol kesilmes ! bu kisa vadeli duzeltme calismasi olarak gorulur...
bunlari hafife almak yerine bilmek ve en önemlisi kritik evrelerde buna uymak muhim ! sen zamaninda stop yapmamissin şimdi öldük bittik diyon...
amac kirmak degil yanlis anlama ama tek grafik paylasanim burda. Ha takip ettigin twetciler yada investingcilereyse sozun, o mecralarda belirtsen daha iyi cunku burda paylasan tek benim
ha banay sa lafin direk veriler ve cumlelerim uzerinden belirterek yorumunu acik yapmalisin ki gecen gunlerde yazdiklarimi yarim yamalak okuyup tam anlamadan cevap verdigini farkedip sana bu durumu duzeltmen gerektigini iletmistim
ginede seni hoş goruyorum riza seni yipratmis. Sadece tepki adresin biz degiliz be kardesim
surda iki veri paylasiyoz burnumuzdan getiriyon.
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Yer İmleri