Sayfa 175/650 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by luxat Yazıyı Oku
    Trend kırılmış sonrasında hacım azalark geri gelmektedir,sabır ile alış fırsatı yapıp beklemek gerek

detaylı grafiğim linktedir.
    https://twitter.com/luxattt/status/904087354855575555
    Son görüntü bu sekıldedir..

https://twitter.com/luxattt/status/905533019083218944

2. Büyük ortak malmı sattı acaba.büyük haber öncesi son silkelememi.kafein yazılım mesela..

3. Yav bu smartiks yazılım ne zaman işlem görecek metro ile halk arzda anlaşma imzalanmıştı ne oldu hala bir haber yok

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. O haber seni beni kandırmak içindi. Dolandirimistik ya nasıl da unuttun.

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by lucky26 Yazıyı Oku
    O haber seni beni kandırmak içindi. Dolandirimistik ya nasıl da unuttun.

Adamlar kapta.yayınladı sadece tarih olarak ne zaman hangi fiyattan olacağı belli.değil diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Iyı de ben vertu şirketine e mail gönderdim. Bu hususu açıkça belirttim. Cafein veya Smartx halka arz edicez yada etmicez demediler. Bir de kapa bildirdikten sonra 135 gün halka arz etmek için süreleri var. Bu zorunlu. Ne 135 gün tam 1 yılı geçti. Cafein için diyorum. Hala arz edilmedi. Edilmediginden dolayı otomatik olarak halka arz iptal oluyor. Tüm izinler bittiği
    için. Yanlış bilmiyorsam şirket kapa bildirmek zorunluluğu var. Biz bu işi beceremedik diye.

7. Finans yatırım 550000 lot mal verdi bize maliyet düşürelim diye sanırım patron satışı yine!Hayrını görelim!

8.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Finans yatırım 550000 lot mal verdi bize maliyet düşürelim diye sanırım patron satışı yine!Hayrını görelim!
    Öyle deme kardeş, şimdi adamlar 3-4 kademe yukarı kapatınca buradakiler başlar "bak millete zarar ettirdin diye" Ben artık şirketi ak pak göstermeye çalışan kişilerin burada var olduğuna eminim. Yoksa 5 tl kağıt 2.5 olur da endeks 2 kat atmışken bu kağıt iyi güzel, toplanıyor demek sağlıklı bir beyin ürünü mü? Ak pak içinde milleti kazıklama modası. Hayırlı olsun. Kefenin cebinin olmadığını da galiba bir biz biliyoruz...
    Rezil herifler, batacaksanız batın da kurtulalım.
    YTD

Sayfa 175/650 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •