Sayfa 175/1003 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    2021 yilindan itibaren borsada guzel bir trend baslayacagini dusunuyorum bende.Riskleri biraz daha arttirmayi hedefliyorum.
    Ayrica TCD'nin uzun vadede TKF'yi gececegi kanaatindeyim.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yanlız %10 bile geçse başa baş olurlar.
    %10'dan fazla geçerse bir anlamı olacaktır.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yanlız %10 bile geçse başa baş olurlar.
    %10'dan fazla geçerse bir anlamı olacaktır.
    Ralli donemlerinde daha iyi getirecegini dusunuyorum.Aslinda bu cikarimimin sebebi 2021 yilindan itibaren pozitif bir trend bekleyisim.
    Saygilar.

3. MKK'ya e-devlet üzerinden giriş bende sorun çıkarıyor ama genel mi, bana özel mi acaba ? Var mı benzer şeyi yaşayan acaba ?

edit : düzeldi, sorun yok.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Borsadaki ralli oluşumuna bakarak acaba eıb, suc, sua gibi defansifler yerine tcd kadar olmasa da orta riskli değişkenler mi tercih etmek lazım kararsız kaldım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Emniyet payı olarak bu fonlardan bırakmak her zaman iyidir. Ne getireceğini bilseniz bile. Böyle düşünüyorum .

5. Rbh % + 0.01

6.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    2021 yilindan itibaren borsada guzel bir trend baslayacagini dusunuyorum bende.Riskleri biraz daha arttirmayi hedefliyorum.
    Ayrica TCD'nin uzun vadede TKF'yi gececegi kanaatindeyim.
    Saygilar.

Ama bir düzeltme yapabilir. Bu da sanırım yılbaşından sonra olur. Çünkü endeks yoruldu. Günlük hareketlerde bunun işaretleri var.

7.  Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    Ipj % + 2.20

Dünkü kaybını telafi etmiş.
    Hepsini değil ama büyük çoğunluğunu aldı diyelim.Dünkü eksi 2,14 ve bugünkü artı 2,20 sizi yanıltmasın.

8. Ipj neden tüm portföyünü amacına dönük hisselerle/etf'lerle doldurmayıp, neredeyse 5'te birini finansman bonosu taşıyor acaba. Sonuçta yatırımcı kendi sepetini kendi portföyünde yapar. Dayanakta gevşeme bekliyor ve dayanağı geçmek için daha aşağıdan doldurmak içinse takdire şayan bir çaba ve şaşırtıcı. Ama geçmiş portföylerine bakınca sürekli 15-20% arası finansman bonosu. Finansman bonosu almak isteyen ona uygun fonu alır zaten. Ipj'ye para yatıran adam, ''al şu parayı elektrikli araçlar sektöründeki hisseleri al bana '' diyor. Birazıyla al dese o kadarlık fon alır zaten. Sürekli %80 hisse ile gitmesi benchmarkına da sürekli yenilmesine neden oluyor. Ama vardır belki bir nedeni.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 175/1003 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •