trolun biri burda 300,000 diyor ya
dolar mart 2023 konntratı 20 fiyatlannıyor
endeks 300,000 olursa zaten şu anki seviyesinde oluyor 1,50 dolarda
yani 300,000 altındaki endeks zarardır...
Thyao biraz asagi bassalar shortlar is yapacak
Trol mu? Yapma be hocam hep düşecek denilince trol olunmuyor da çıkar denilince mi trol olunuyor? Kal saglicaklaRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endexi 48 saat içinde bu rakamın üstünde olmalı.Duygusal
>>>>
15.56: Victoria's Secret, Rusya'daki ticari faaliyetlerin durdurdu.
15.38: Rusya hükümetinin, faaliyetlerine son verme kararı alan yabancı şirketlere karşı uygulamayı planlandığı önlemler netleşmeye başlıyor. İktidar partisi Birleşik Rusya tarafından medyaya verilen bilgilere göre, ülkeyi terk eden şirketkere dışarıdan "kayyım atanması" tasarlanıyor.
RIA'nın haberine göre, hükümet komisyonu "pazardan çekilen yabancı şirketlerin mülkünün kamulaştırılmasına yönelik mekanizmayı" da içeren ekonomik önlem paketi üzerinde mutabakat sağladı.
Birleşik Rusya Partisi kaynakarına göre, eğer şirketin yüzde 25'inden fazlası "hasım ülke" sayılanlardan birinin vatandaşına aitse, şirketin faaliyetlerinin sona erdirilerek dışarıdan yönetim (kayyım) atanmasına karar verilebilecek.
Kayyım atanması mahkeme kararı ile gerçekleşecek. Eğer şirketi-mal sahibi, işine devam etmek isterse ya da hissesini satmak isterse, işletme faaliyeti ve çalışanların haklarının korunması şartıyla 5 gün içinde kayyım kararından vazgeçebilecek. Aksi takdirde mahkeme 3 ay süreyle geçici yönetim tayin edecek, ardından hisseler açık artırmayla satışa çıkarılacak ve eski şirket tasfiye edilecek. Yeni şirketi satın alan, iş gücünün en az 3'te 2'sinin korumayı ve eski şirketin faaliyetlerini en az bir yıl sürdürmeyi taahhüt edeecek.
Bu taslağa hükümette son onay verilmesi durumunda, yarın Başkan Putin ile yapılacak toplantıdan sonra açıklanması bekleniyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri