Sayfa 175/367 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Dev'ayna Masalları

1.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    MEGAP Genel Görüntü

Karnenin 3. kısmı ilk planda pek iyi görünmüyor olsa da oradaki değerler de önceki bilançolara göre oldukça pozitif değişmiş durumda. Hem büyüme güzel, hem kâr marjları ve sermaye getiri oranları yükselmiş, hem likidite artmış, hem borçluluk oranları önceki çeyreklere göre azalmış.

İvme her yönüyle pozitif. Değerleme rasyoları da uygun.

Ben portföyde yer açarım buna iyi bir giriş yeri yakalrsam. YTD.
    Eline sağlık...
    Ben de listeme aldım..
    Yarın, ertesi gün spekülatörü büyük ihtimal mal vermez...
    Kar satışı geldiği zaman bakmak lazım...

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Eline sağlık...
    Ben de listeme aldım..
    Yarın, ertesi gün spekülatörü büyük ihtimal mal vermez...
    Kar satışı geldiği zaman bakmak lazım...
    Emre Hocam, MAVI yine 3-4 hafta gecikmeli açıklayacak sanırım. Sende vardı galiba, bilanço tarihini ilan ettiler mi? KAP'ta göremedim böyle bir bilgi.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

3.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    Emre Hocam, MAVI yine 3-4 hafta gecikmeli açıklayacak sanırım. Sende vardı galiba, bilanço tarihini ilan ettiler mi? KAP'ta göremedim böyle bir bilgi.
    Evet elimde var. Bugün açıklanmasını bekliyordum , gelmedi..
    Ama ek süre isteyen şirketler arasında da görmemiştim. Şu an resmi bir bilgi de bulamıyorum.
    Garip bir durum...
    19 Eylül diye yazan bir kaç Twitter hesabı gördüm sadece..

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Evet elimde var. Bugün açıklanmasını bekliyordum , gelmedi..
    Ama ek süre isteyen şirketler arasında da görmemiştim. Şu an resmi bir bilgi de bulamıyorum.
    Garip bir durum...
    19 Eylül diye yazan bir kaç Twitter hesabı gördüm sadece..
    Nedendir bilmiyorum MAVİ genelde 1 ay sonra açıklıyor. Geçen yıl dikkatimi çekmişti. Geçen yıl da 2Ç'yi 19 Eylül'de filan açıklamıştı. Sadece 4Ç'yi herkes gibi normal dönemde açıklayınca, artık herkes gibi açıklayacak diye düşünmüştüm. Ama bu senenin 1Ç'sini de 1 ay gecikmeli açıklamış. Onun belki açıklama konusunda özel bir durumu ya da tarih ayrıcalığı olabilir. Yoksa ben ek süre istediklerini hiç görmedim.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

5.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    Nedendir bilmiyorum MAVİ genelde 1 ay sonra açıklıyor. Geçen yıl dikkatimi çekmişti. Geçen yıl da 2Ç'yi 19 Eylül'de filan açıklamıştı. Sadece 4Ç'yi herkes gibi normal dönemde açıklayınca, artık herkes gibi açıklayacak diye düşünmüştüm. Ama bu senenin 1Ç'sini de 1 ay gecikmeli açıklamış. Onun belki açıklama konusunda özel bir durumu ya da tarih ayrıcalığı olabilir. Yoksa ben ek süre istediklerini hiç görmedim.
    Merhaba. Mavi'nin özel hesap dönemi var. 1 Şubat - 31 Ocak dönemini mali yıl olarak alıyor.

6. AKSA ve ALARK bu çeyrek marjlarda görülen bozulma nedeniyle portföyden çıkardıklarım. Ancak izlemeye devam, ilerde düzelme görürsem tekrar portföye dahil edebilirim.

Mayıs ayından portföyde kalanlar; ASTOR, ASUZU, ELITE, GWIND, MIATK, TLMAN.
    Bu dönem portföye dahil ettiklerim ; AFYON, ATATP, GENTS, KCAER, KLKIM.

GWIND ve TLMAN'ın gözüm üzerlerinde; mali yapıları güçlü ama daha iyi performans gösteren hisseler bulursam değiştirmeyi düşünürüm.

ELITE bilançosu açıklandı, marjları güzel. Tek can sıkıcı yanı Finansla Borçların, Nakit ve Nakit Benzerlerinden fazla olması. Bir dönem daha devam.

Bu arada GEDZA, ARZUM kaçırdıklarım, YUNSA izleme listemde.

Son bilançolardan sonra uygun yeni hisseler bulursam ekleyebilirim.

Herkese bereketli kazançlar dilerim.

7.  Alıntı Originally Posted by snkleyp Yazıyı Oku
    AKSA ve ALARK bu çeyrek marjlarda görülen bozulma nedeniyle portföyden çıkardıklarım. Ancak izlemeye devam, ilerde düzelme görürsem tekrar portföye dahil edebilirim.

Mayıs ayından portföyde kalanlar; ASTOR, ASUZU, ELITE, GWIND, MIATK, TLMAN.
    Bu dönem portföye dahil ettiklerim ; AFYON, ATATP, GENTS, KCAER, KLKIM.

GWIND ve TLMAN'ın gözüm üzerlerinde; mali yapıları güçlü ama daha iyi performans gösteren hisseler bulursam değiştirmeyi düşünürüm.

ELITE bilançosu açıklandı, marjları güzel. Tek can sıkıcı yanı Finansla Borçların, Nakit ve Nakit Benzerlerinden fazla olması. Bir dönem daha devam.

Bu arada GEDZA, ARZUM kaçırdıklarım, YUNSA izleme listemde.

Son bilançolardan sonra uygun yeni hisseler bulursam ekleyebilirim.

Herkese bereketli kazançlar dilerim.
    Harika sevgili snkleyp Olay budur, portföy yap, riski dağıt ve azalt, para illa ki kazanılır.

Bu arada yorumlarını takdirle okuyorum. Ellerine sağlık

Gwind benim portföyde de var. Beğeniyorum firmayı. Evet biraz performansı düşük ama bende de ağırlığı az, kenarda duruyor öyle. Satar mıyım, sanmıyorum satacağımı.

Doaşın güzel karı ve ardından tavan olması, tahmin ettiğim gibi diğer otomotivleri de bir tık zıplattı. Son iki yılda en güzel primi bunlarda yaptım açıkçası, bir de işmen (ayıp etmeyeyim şirkete, maşallahı var).

Mini bir hisse de ben ekleyeyim, araştırmasını siz yaparsınız. Yataşa bir göz ucuyla bakın, belki kayda değer bir şeyler çıkabilir.

Sevgiler, saygılar, bol kazançlar.

8. Teşekkürler sn.müzikal, sizi ve değerli yorumlarınızı tekrar görmek güzel.

Yataş, benim de filtrelemelerde bir sekilde karşıma çıkan bir hisse. Biraz daha yoğunlaşayım üzerinde vakit bulunca.

Size de bol kazançlar, saygılar.

Sayfa 175/367 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •