Sayfa 175/1200 İlkİlk ... 751251651731741751761771852252756751175 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by lansing Yazıyı Oku
    egelim ; üstad ; yakaladığın rallylerden fazlasıyla faydalandım, teşekkür ederim emeğin bilgin becerin zekan ve paylaşımların için. Acaba MAKTK olası bir fırsat mıdır ? ne dersin?

Sn Sacro Hocam, sizden öğrendiğim beceriler doğrultusunda MAKTK ve KUYAS için alım fırsatı görüyorum ancak uzman görüşleri de aynı fikirdelermidir acaba ?
    Bu ay biraz kötüydü. Önceki 2 ay çok güzel geçti... Allaha şükürler olsun...
    Bu arada Bursa'da Çelik sektoru hareketli olacak galiba Sacro'nun paylaşımı gerçekleşebilir...
    Hacim çok düşüktü, epey hareket geldi son 1 saat. Akşama dağa güzel olması dileğiyle...
    Son düzenleme : egelim; 31-03-2017 saat: 12:20.
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

tatgd ye tam bekledigim yerden tepki gelmis.

hacimde guzel.

2 ileri 1 geri trend yapar diye dusunuyorum.

bide bu asuzu gozume carpiyor.

oda son bir haftadir ufak ufak kafayi kaldiriyor.

canak kalkisi gozlemliyorum.

20 liraya kadar gidebilir.

karar noktasi 20 de tamammi devammi.

kuyasla ilgili ilk hareketi yakaladim.

2. hareketide yapti.

aslinda buralardan yine hareket edebilir ama belli olmaz ters kagit. genelde 2. ve 3. hareketler husran oluyor. onun icin birsey demek istemiyorum.

maktk hakkinda bir analizim yok malesef.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by kose Yazıyı Oku
    Hisse senetlerinin temel değerlerini ve bilancolarını web sitelerinden otomatik olarak toplayıp Exelde ozet olarak onunuze getiren bir excel tablosu hazırladım. Belki işine yarayan olur. Farklı değerleride toplamak isteyen olursa dosyayı geliştirebiliriz.
    Not : Uygulamanın çalışması için Macroları enable etmelisiniz.

https://www.dropbox.com/s/hv7d6ffa9m...emel.xlsm?dl=0

tesekkurler hafta sonu incelerim.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

4. sn.sacrosanct ve yucin hocam
    eski göz ağrınız burcu bayağı sıkıştı gibi
    takibinizdemi ?
    sizin pencereden son durum hakkında nasıl görünüyor,paylaşımlarınızı için sağolun
    syg,

5. Saygıdeğer sacrosant sayende yine tekrar çok güzel para kazandım... Bilmiyorum hakkını nasıl öderim... Sadece uzaktan okuyup takip ediyorum... Endeks tahminin, tupraş tahminin, yazıc tahminin mükemmel bir şekilde işledi... Paylaşımların için çok teşekkür ederim daha öncede akener ve daha bir çok kağıtta çok güzel oranda sayende kar ettim... Özel mesajla teşekkür etmek isterdim ama herkesin görmesini duymasını istedim... Varolasın...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. s.a iyi tatiller
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

7. Burcelik eğitim çalışması olmuş mu acaba ???? herkese bol kazançlar. ...

Bu jants da iyi.

25.50 nin uzerinde trend yapar diye dusunuyorum.

Sayfa 175/1200 İlkİlk ... 751251651731741751761771852252756751175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •