Sayfa 175/436 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon
Arama sonucu : 3483 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1. Kurt kocayınca hikayesine döndü Karolin durumu, 25'lere kadar düşüp hiç bir tepki bile veremiyor, ıvır zıvır teknoloji hisseleri tavan tavan gitti, TT ve Tcell gibi ağır abilerde de hareket başladı. Mühendis kardeşler olaya derhal el atmalı çünkü sadece onlara güvendik, güveniyoruz, yeni ortaklardan bir hayır gelmeyecek gibi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Hala tahtacı mal topluypr gitmesin diye tahtayı baskılıyor diyenler varsa 25 ten 15 gelmesinde çok mantıklı tahtacı 15 ten almak varken neden 25 ten mal alsınki

3. 34'lerden 24'lere kadar en çok satan kurumlar hangileri acaba, düşmanımız içeriden mi yoksa dışarıdan mı bilelim, amansız satışın bir sebebi vardır mutlaka. Onu bunu bilmem, muhatabım mühendis kardeşler, onlar tümden çıksalardı ben de çıkardım Karel'den.

4. ********lerin yönettiği bir hisseye denk geldik böyle rezillik olur mu?hisse bir andır soluksuz düşüyor

5. Göstergeleri o kadar soğuttu ki;
    Şu andan itibaren 10 gün tavan yapsa hiç bir göstergesi sat sinyali üretmez o derece...😀

6.  Alıntı Originally Posted by BakiÇınar Yazıyı Oku
    Göstergeleri o kadar soğuttu ki;
    Şu andan itibaren 10 gün tavan yapsa hiç bir göstergesi sat sinyali üretmez o derece...😀
    Bizi de hisseden iyice soğuttu hocam, bu kadarı da çok fazla artık, tavanı bile 27 küsurlara kadar düşmüş.

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bizi de hisseden iyice soğuttu hocam, bu kadarı da çok fazla artık, tavanı bile 27 küsurlara kadar düşmüş.
    Doğrusun Bawer hocam
    Ama napak...?
    En azından düşük fiyatlarda çok hacimsiz diye kendimi avutuyorum ben de.
    Fiyat 33 lerde iken de göstergelerin hemen hemen hepsi saaaatt diye bağırıyordu aslında

8.  Alıntı Originally Posted by BakiÇınar Yazıyı Oku
    Doğrusun Bawer hocam
    Ama napak...?
    En azından düşük fiyatlarda çok hacimsiz diye kendimi avutuyorum ben de.
    Fiyat 33 lerde iken de göstergelerin hemen hemen hepsi saaaatt diye bağırıyordu aslında
    Fazla teknik bakmadığımız için dikkat etmedik AL-SAT hareketlerine, oradan satanlar 10 lira kardalar, beklentileri fazla, bir gün ödeşiriz.

Sayfa 175/436 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •