Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Ilk once sahibine bakarim.
Durust ve basiretli tuccar mi? (Basiretli=isi bilen)
Sonra sirket kucuk mu buyume hedefi ve alani var mi?
Halka acik kismi dusuk mu?
Yatirim yapiyor mu?
Karli calisip karini dagitiyor mu?
Bunlara gore karar veririm.
Bu sekilde HEKTS'i sectim ve pisman olmadim
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
1. Olabilir
2. Parça parça topluyoruz
3. Bakacağız
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
beni engellediğin için teşekkür ederim... aynen.. ret listemdesin...
listeme girme nedenin yatırım felsefen değil.. formu genelleyerek, üyelerin akılsız olduğumu ima etmen...
bu sayfaya benim son mesajım... ama merak ediyorum...
sen, akılsız olduğunu ima ettiğin buradaki üyelerden, bir özür bile dilemeden, yazmaya devam edecekmisin..
yada onlar, senin her mesajını okuduklarında, hatırlayacağı bir şey olacak mı...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Bu adam haklı!! Bu dudu dudu diye övdükleri borsa tecrübesi denilen insan hiç de kendisine atfedilen o sıfatları haketmiyor. Ben de bu forumu okuduğum için bu yorumu yapma zorunluluğu hissttim. Bir de acemşaha yalakalık yapmasına gerek yok. Onu zaten bilen biliyor…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam mesajınıza cevap yazdım ama mesaj kotaniz dolmuş galiba hata verdi.O yüzden buradan yazmak zorunda kaldım, cevabınız için teşekkürler prensibinize saygılıyım canınız sağ olsun ,burada paylaşım yapmaya devam edin lütfen kişilere takılmayın, ben şahsen sizin teknik paylaşımlarınızı beğeniyorum. ENJSA değerlendirir iseniz sevinirim. Ozelden ya da Enjsa topiginden yazabilirsiniz burayı rahatsız etmeyelim.
Yer İmleri