Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 175/380 ÝlkÝlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon
Arama sonucu : 3137 madde; 1,393 - 1,400 arasý.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by tarik1234 Yazýyý Oku
    Çok geçmiþ olsun

okulu isyan bayraðýný çekmiþ ama zayýf tondan

denetçi ve genel kurul ertelenmesini istemiþ

15 gün içinde vecap yazacaklar cevaba göre dava vs yönetimi düþürmeye çalýþabilir kýlýçtar gibi

ama argümanlarý çok zayýf anladýðým kadarýyla yönetimle anlaþmak istiyor

þuraya yazdýklarýmý genelkurulda dilegetirse zaten iþ biterdi avukatlarý zayýf
    Tutanakta 3 kiþinin toplam paylarý yeterli olmadýðý için hiçbirsey kabul edilmemiþ, kalan paylar ise oy çokluðu denmiþ!
    Çoðunluk olan paylar doðrudan kendi ellerinde olduðu anlamýný çýkarýrsak bu durumda hissenin bu hale getirilmesi ile yatýrýmcýlarýn maðdur olduðu söz konusu olur.
    Starýn Kira gelirinin geçmiþ dönemlere göre düþük kaldýðý söylenmiþ ama bir çok sorgulanmasý gereken husus sorulmamýþ örneðin üzerine bastýrdýðým birçok kez dike getirdiðim stardan neden temettü gelmediði hususu! Kaldý ki ödeme yapýlmalý yýllar geçmesine raðmen!
    Ve baþka can alýcý noktalar bla bla.. ilginç
    Teþekkürler bu arada. Ytd
    "Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.

Orada bakkal bile böyle dönemde kar ediyorken Petkim neden zarar ediyordan ziyade! Daha spesifik hususlara deðinilmeliydi!
    Ayrýca sn okullu namýna yazýlý olan hisse miktarýnýn yanlýþlýðýna da itiraz etmiþ. Tüm yatýrýmcýlar katýlmýþ olsa acaba sermayenin yüzde 20 sine ulaþýlabilnir miydi? Mutlaka onu da düþündüklerine göre gayet hazýrlýklý cevaplandýrmalarý da ilginç geldi.

Salim Yuna diye görmek isterdim ama maalesef göremedim. Ytd
    "Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.

Öyle ya da böyle burada zaten eleþtirmek yanlýþ öncelikle hepsinin kalemine aðZýna saðlýk. Madem çok biliyordun katýlsaydýn denilebilir ama ellerindeki rakamlarý görünce kumsalda kum tanesi de konuþmak istiyormuþ denilebilirdi. Sonuç katýlmadýk, olacaklara razýyýz anlamý çýkar, kendi rýzasý ile olmuþ bulundum.
    Aha bu zaten yýllardýr forumda yazar hayal kurar.

Normalde bu tutanaklar olmasa yarýn önce aþaðý sonra yukarý þeklinde beklerdim ama tutanaklarda kiþilerin bundan sonraki elinde bulunan hisseleri ile ilgili nasýl bir hareket çekeceklerini ve bu 15 günlük süreçte ne yapacaklarýný bilemediðim için öncelikle yarýn ve 15 gün ne olacaðýný kestirmek yine mümkün görünmüyor. Ytd

Forumuna da yazýyorum her türlü düþüncemi aktarma gereðide duyuyorum..

Alýntý Originally Posted by spenc Yazýyý Oku
    Öyle ya da böyle burada zaten eleþtirmek yanlýþ öncelikle hepsinin kalemine aðZýna saðlýk. Madem çok biliyordun katýlsaydýn denilebilir ama ellerindeki rakamlarý görünce kumsalda kum tanesi de konuþmak istiyormuþ denilebilirdi. Sonuç katýlmadýk, olacaklara razýyýz anlamý çýkar, kendi rýzasý ile olmuþ bulundum.
    Aha bu zaten yýllardýr forumda yazar hayal kurar.

Normalde bu tutanaklar olmasa yarýn önce aþaðý sonra yukarý þeklinde beklerdim ama tutanaklarda kiþilerin bundan sonraki elinde bulunan hisseleri ile ilgili nasýl bir hareket çekeceklerini ve bu 15 günlük süreçte ne yapacaklarýný bilemediðim için öncelikle yarýn ve 15 gün ne olacaðýný kestirmek yine mümkün görünmüyor. Ytd
    Dün bugune atýfta bulunarak þunu yazmistim..
    Normalde bu tutanaklar olmasa yarýn önce aþaðý sonra yukarý þeklinde beklerdim ama tutanaklarda kiþilerin bundan sonraki elinde bulunan hisseleri ile ilgili nasýl bir hareket çekeceklerini ve bu 15 günlük süreçte ne yapacaklarýný bilemediðim için öncelikle yarýn ve 15 gün ne olacaðýný kestirmek yine mümkün görünmüyor.

Eee bugün düþüþ beklenen durum muydu? Savaþ çýksa, pandemi olsa ipine takar mý Petkim, endeks düþse de isterse uymaz. Ama bugün sorsan endeksin düþüþü denilir. O zaman endeksle yükselen veya endeks yükselirken misli ile yükselen hisseler olduðu süreçte sen neden yukselmedin.
    Bu ay ki düþüþü ile kaç ay geçti. Kaç yýl önceki TL bazlý rakaminda ve dolarla kazanan þirketin dolar grafiði facia. Utanma yok gibi sorular. Ekstra finansal yapýlarýnýn haricinde ekstra bir diðer boyutudur.
    Ytd

Tabi insanýn aklýna türlü türlü durumlar geliyor, neden paylarýný azalttýn, yüzde 20 kuralýnýn bilinmesine raðmen karpuz çekirdeðimi kaçýrmak mevzumu acaba! Asýl sorulamasý gereken sorular nerede? Yani oy gerektirilmeyen? Tabi ben konulara þüphe ile baktýðým için bana ilk baþta boþ gibi geldi! Özellikle bu tip toplantýlarý ve sonuçlarýný bilen birilerinin elindeki lot miktarý ile sonuça gidlemiyeceðinin bilinmesi karpuz �� çekirdeði mi kaçýrmaktý diye de düþününce. Düþünmeden edemiyorum. Yarýn ola hayrola. Ytd

7. Spenc kardeþim tekrar hoþgeldin.Geçmiþ olsun.Ben katýlmadým ama ist.yakýnlar katýldý.Gn kurul öncesi hisse sahipleri ile ayný konuda görüþleri olanlar kýsmen ayný þeyleri kendi aralarýnda konuþmuþlar.Çok daðýlmasýn diye temsilen büyükler ifade etmiþler.Sana ayrýca yazarým.

Alýntý Originally Posted by salimyuna Yazýyý Oku
    Spenc kardeþim tekrar hoþgeldin.Geçmiþ olsun.Ben katýlmadým ama ist.yakýnlar katýldý.Gn kurul öncesi hisse sahipleri ile ayný konuda görüþleri olanlar kýsmen ayný þeyleri kendi aralarýnda konuþmuþlar.Çok daðýlmasýn diye temsilen büyükler ifade etmiþler.Sana ayrýca yazarým.
    Saðolasýn abi. Görüldüðü üzere katýlýmin ne kadar onemsizlestirilmesi ve cevabi var olan þeylere cevap dahi verilmekten cekinilmesi maalesef böyle büyük bir þirket için hem üzücü hemde manidar.
    O zaman niye borsada varsýnýz þirket olarak. Ýnsanlar size neden yatýrým yapmalý kaile almayacaksaniz yapmamalý mý?
    Yoksa þirketin ek gelir kaynaðý mýdýr borsada bulunulma sebebiniz?
    Bu kadar hissesi olan tonlarca yatýrýmcý büyük ya da küçük farketmiyor, herkesin elbette bir beklentisi var ki þu faiz ortamýnda paralarýný hissenizde tutuyorlar. Elbette bu kadar insana sorulan ve sorulmayan sorulara bir izahat gerekir.
    Hem vicdani hemde hukuki.
    Sorular basit ama cevaplanmasý oldukça can yakýcý. Ytd

Sayfa 175/380 ÝlkÝlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •