Sayfa 176/564 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon
Arama sonucu : 4509 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sn. fibonacci sizin bu sistem hala hatali [emoji846] fk pddd degerlerini yanlis veriyor.

ama siz dogrusunu not etmissiniz.

gelelim bu yilki beklentilere !!! bir kere ilk 3 aylik datalara odaklandigimizda sirketin karlari düşme eğiliminde asla degil hatta bana göre 2020'ye göre daha iyi gelecek. Diger ceyreklere sonra bakariz

bu sirketi fk acisindan bakildiginda su anda bana gore en ucuz sirket. o listeye bakildiginda hedef, özak ve gözde var fk acisindan dusuk gorunen.

ama bu 3 sirketin ucude degerlemeden gelen kazançlardan elde edilen kar ile bu sekilde islem goruyor. yoksa ne ozak ne hedef ne gozde asla bu fk larda olamaz. bankalari saymiyirum onlarin riskleri asla olculemiyor. örnegın dogus holding 2020 bilancosunda ozsermayesi bile eksiye dusmus, yiginla borcu var bu hangi bankaya bonus olarak yansiyacak gorecegiz. bunun gibi niceleri var. Bkz. https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...zarar-6309536/

Oysa

bizim karimiz tamamen faaliyetten gelen tertemiz vergisi odendikten sonra kalan kar. Cunku biz faaliyetlerimizi konsolide ediyoruz. Bu haliyle mali datalarimiz harika (birde şu Rtalb tarafindaki süpriz 24 milyon zarar ziyan olmasa idi balli kaymak olacakti)

bakin daha ucuzu yok bistte varsa bilgilendirin lutfen.

2. Keşke her şey ucuz ya da pahalı kavramlarıyla açıklanabilecek kadar kolay olsaydı. Geçen yıl bu zamanlar 6 TL den kimsenin yüzüne bile bakmadığı, yıllık cirosu benim bırak 1 yılı 1 günde yaptığım işlem tutarı kadar bile olmayıp külliyen zarar yazan (TKURU) hissesinin 1.034 TL ile fiyatlanmasının nasıl ki bir anlamı yoksa, GLRYH dahil piyasadaki hiç bir değerlemenin bir anlamının kalmadığı bir dönemden geçmekteyiz. İştirakmiş, kârmış, zararmış kimsenin umurunda bile değil. SAHOL gibi bir kağıt tam 8 yıl önceki fiyatının bile altında. Bankaları saymıyorum bile.

Çok değil bundan 1-2 yıl önce hisse bedelli yapacak diye ödümüz kopardı. Şimdi ise sosyal medyadaki ilk sorular hissede "brüt var mı", "bedelli var mı" soruları. Varsa alacak yoksa almayacak. Full ekşın durumları yani...

Sayın hayek hocamın da dediği gibi hissemiz (miz eki geldiğine göre almışım) gereğinden fazla toplu ve yükselip yükselmeyeceğine karar verecek tek bir kişi var o da Muratçığım. Cebinde tomarla parası olsa da kimse bu piyasa gurusuna ait hissede spekçilik oynamaya kalkamaz, adamın nefesini keserler. Onun için fazla abartmadan 3-5 bin lot, hadi bilemedin 10 bin lottan fazla hisse taşımanın Muratçığıma bir çeşit hakaret sayılma ihtimalini gözden kaçırmamak gerekir.

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Keşke her şey ucuz ya da pahalı kavramlarıyla açıklanabilecek kadar kolay olsaydı. Geçen yıl bu zamanlar 6 TL den kimsenin yüzüne bile bakmadığı, yıllık cirosu benim bırak 1 yılı 1 günde yaptığım işlem tutarı kadar bile olmayıp külliyen zarar yazan (TKURU) hissesinin 1.034 TL ile fiyatlanmasının nasıl ki bir anlamı yoksa, GLRYH dahil piyasadaki hiç bir değerlemenin bir anlamının kalmadığı bir dönemden geçmekteyiz. İştirakmiş, kârmış, zararmış kimsenin umurunda bile değil. SAHOL gibi bir kağıt tam 8 yıl önceki fiyatının bile altında. Bankaları saymıyorum bile.

Çok değil bundan 1-2 yıl önce hisse bedelli yapacak diye ödümüz kopardı. Şimdi ise sosyal medyadaki ilk sorular hissede "brüt var mı", "bedelli var mı" soruları. Varsa alacak yoksa almayacak. Full ekşın durumları yani...

Sayın hayek hocamın da dediği gibi hissemiz (miz eki geldiğine göre almışım) gereğinden fazla toplu ve yükselip yükselmeyeceğine karar verecek tek bir kişi var o da Muratçığım. Cebinde tomarla parası olsa da kimse bu piyasa gurusuna ait hissede spekçilik oynamaya kalkamaz, adamın nefesini keserler. Onun için fazla abartmadan 3-5 bin lot, hadi bilemedin 10 bin lottan fazla hisse taşımanın Muratçığıma bir çeşit hakaret sayılma ihtimalini gözden kaçırmamak gerekir.
    sabancı vs değerinde sabancı koç banka ağırlıklı şirketlerin özkaynaklarının çoğu bankadan geliyor sahol öz kaynağı 38 milyar tl ve bunun 28 milyarı yaklaşık akbanktan geliyor ve akbanktan gelen temettü düşük temerrüt kredi zombi şirketlere verilen kredi kredilere uygulalan karşılıklar doğrumu hepsi muamma bu sebeple ederinde
    taze kuru saçmalık zaten çoğu şirket borsada ederinde ve bir kısmı ederinin oldukça üstünde
    hayek söylediği gibi bizim grubun bir senede ödediği kurumlar vergisi 35 milyon tl rta stok mevzu olmasa bu 40-45 milyon arasında çıkacaktı inanılmaz bir rakam direk kar yapmışız değerleme vs yok
    bu şirketin en az 15 fk işlem görmesi bence makul öz sermaye getirisi vs harika
    her hisse eninde sonunda ederine gelir böyle kağıtta zaten 10-20.000 fazla tutmamak gerekir
    mayıs ayında birinci çeyrektede guler tahminim 15 civarlarında kar açıklayacak
    şirketin sıkıntısı muratımın bezdirme işleri
    finansal baktığımda borsadaki en potansiyelli 2-3 kağıttan biri bence guler, rta bişey diyemiyorum 2. çeyrekten sonrası soru işareti ama guler bu senede 60-80 arası net kar yaparsa şaşırmam buda eninde sonunda fiyatlanır borsanın %95 psikoloji bunu iyi yöneten kazanıyor
    daha portföy yönetim şirketi ve girişim sermayesi ve a1 bedellisi var
    azimut portföy 5 milyar fon büyüklüğüne ulaşmış %1 fon işletim ücreti alsa ki şoan ortalama %1.5 alıyorlar, 50 milyon yapıyor 10 giderlere say 40 milyon net kar kalır en az rakam bu
    guler bukonuda çok geç kaldı portföy yönetim şirketinin finansallara etkisi 2022 sonrasında görünür 500 milyon portföye ulaştığında karı en az 5 milyon arttırır zaten rakip tacirlere bakınca adamlar fon yönetiminden parayı vurmuşlar
    guler bukonuda çok geç kaldı
    girişim sermayesinde sektörler önemli bildikleri iş sağlığa yatırım yaparlarsa ihya oluruz onunda hikayesi 2022 de başlar gibi
    şirket uv olumlu duruyor
    rta kamuya giremiyordu kit sayesinde girdi kimse salak değil biten bir işe yatırım yapmaz diğer yaptığı kit tüp vs kamu kapısı rta bence açıldı bundan sonra cirosunun 80-100 milyonun altına düşeceğini sanmıyorum sadece bir kaç kap gerekli kit gibi sağlık bakanlığı ihalelerine katılma vs bu durumda rta da önü açılır

a1 bu sene 60-70 milyon kar
    rta 50-60 milyon kar
    guler 60 milyon kar bence olası duruyor
    gayrimenkul satışları nakit akışını güçlendirir, girişim sermayesi yatırımlarıda bize bonus olur

yatırım amaçlı gayrimenkullerinden arsa ve binalar için 28 Aralık 2020 ve 31 Ocak 2021 tarihli ekspertiz raporlarına göre Kocaeli Dilovası’ndaki arsanın değeri 13,000,000 TL, İstanbul Ümraniye’deki binaların değeri 17,000,000 TL, İstanbul Levent’teki binaların değeri 2,205,000 TL olarak takdir edilmiştir
    Son düzenleme : tarik1234; 14-03-2021 saat: 17:11.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    A1 Capital tarafinda 10 isgunu hacmi 28.5 milyar olmus. Ortalama 3.02 den bir miktar asagi yonlu bir azalim var. Geriye 13 is gunu var bu ortalamalarda bile gitsek 191-192 milyar gibi bir hacme ulasilmis oluyor ki yine bir ceyrekte ulasilmis en yuksek hacimleri gormus olacagiz. (Bu arada bist hacimlerinde genel bir dusus var bu sadece A1 Capital'e özgü bir durum değil)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ÜNLÜ & Co halka arz için SPK’ya Başvurdu

ÜNLÜ & Co, kurulduğu günden bu yana geçen 25 yılda yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi alanlarında yürüttüğü faaliyetleriyle sektöründeki güçlü konumunu her geçen gün pekiştiriyor. Ülke ekonomisine kazandırdığı yabancı yatırımlar, 500’e yakın çalışanı ve bireysel yatırımcılar için sunduğu finansal çözümler ile tüm paydaşları için değer yaratan ÜNLÜ Yatırım Holding (ÜNLÜ & Co) hisselerinin yaklaşık yüzde 25’lik bölümünün halka arzı için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvurdu.

ÜNLÜ & Co, halka arz sürecinde Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’yi yetkilendirdi.

*Halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) 12.03.2021’de başvurulmuştur.

Bakalim çarpanlari nasil şekillenecek

6. Azimut portföy 5 milyar fon büyüklüğüne ulaşmış %1 fon işletim ücreti alsa ki şoan ortalama %1.5 alıyorlar, 50 milyon yapıyor 10 giderlere say 40 milyon net kar kalır en az rakam bu
    guler bukonuda çok geç kaldı portföy yönetim şirketinin finansallara etkisi 2022 sonrasında görünür 500 milyon portföye ulaştığında karı en az 5 milyon arttırır zaten rakip tacirlere bakınca adamlar fon yönetiminden parayı vurmuşlar
    guler bukonuda çok geç kaldı
    Aslında fazla da geç sayılmaz. Başka bir başlıkta da paylaşmıştım, fon piyasasında 2019 yılı total rakam 52 milyar, 2020 de -pandemiye rağmen- 166 milyar Tl idi. 2021 de şu ana kadar 40 milyar Tl yi geçti, yıl sonunda çok büyük ihtimalle 200 milyar Tl nin üzerinde gerçekleşecek. Zaten beni heyecanlandıran da bu, yoksa kit bit işlerinden para kazanılmaz bu memlekette hele de böyle bir hükümetle iş yaparken. Ha RTA'nın ne faydası olur derseniz, geçen de yazdığım gibi SPK olsun, diğer kurumlar olsun (buna devlet bankalarıyla olan ilişkiler de dahil) kamuyla gayet ciddi bir network alanı oluşturur ve bir çok alanda kazan kazan getirir.

Bu yeni kurulan şirketlerin SPK onayları neden gelmedi, benim kafa ona takık. Müracaat etmedi mi acep Muratçığım, durum ne aşamada bilsek ?!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    su sermaye artirimi bitmeden yeni yatirimlar nasil olacak ? portfoy yonetimi, girisim sermayesi ve a1 capital sermaye artirimi , rta var bide olmayaydi iyi olan

yani bu aralar gulerin artik bu sermaye artirimi hikayesini bir sonuclandirmasi lazim en kotu bu ay sonu bu is bitmeli ki onumuze bakalim

ruchan paralari bosuna kosede yatiyor yahu !! ha bugun ha yarin derken

8. Reste rest çektim..ya herro ya merro..
    Bugünkü bu takasa gore yine abartı şekilde düştü..
    Rtlab ayağımıza pıranga vuruyor..
    Oradaki sert kirmızı nedense bizdede panik havası yaratıyor..
    Yine büyükler alıyor satan dağınık küçükler..
    Bunu derinlik izleyen ve takası takip eden herkes görebilir..
    Gülerle çoook büyük portfoy yaptım..
    Az daha alırsam %5 sinirından kap la bildirmem gerekiyor..[emoji16][emoji16]
    Yaa benim kalın portfoyden mi süründürüyor acaba..??[emoji3]
    Ucuz hisseyi alırim arkadaş..
    Azdan az çoktan çok gider..
    Asla ytd..
    Kişisel görüşümdür..

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 176/564 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •