Sayfa 176/994 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. Maliyet 98 6-7 aydır bekliyorum zararda . Atacak kurşun olmadığı için 62 lerden alamadık . Hala maliyetime gelsin diye bekliyorum. Yazık ettiler bize . 115 olsa anca beklediğime değecek.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by polatalemdar Yazıyı Oku
    Maliyet 98 6-7 aydır bekliyorum zararda . Atacak kurşun olmadığı için 62 lerden alamadık . Hala maliyetime gelsin diye bekliyorum. Yazık ettiler bize . 115 olsa anca beklediğime değecek.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ortak hemen hemen hepimiz aynı durumdayız maalesef,sadece vade ve zararlarımızın miktarı farklı (benim maliyet 96-97 arası vade 1,5 yıl) bugün beklediğim hareket olursa istemeyerek biraz satıp diğer hissede maliyet düşürmeyi planlıyorum...
    YTD!!!Kişisel görüş ve yorumumdur!!!
    Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!

3.  Alıntı Originally Posted by neon06 Yazıyı Oku
    Ortak hemen hemen hepimiz aynı durumdayız maalesef,sadece vade ve zararlarımızın miktarı farklı (benim maliyet 96-97 arası vade 1,5 yıl) bugün beklediğim hareket olursa istemeyerek biraz satıp diğer hissede maliyet düşürmeyi planlıyorum...
    YTD!!!Kişisel görüş ve yorumumdur!!!
    Satarmıyım 62 de satmadık hocam

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    arkadaş 1 hafta ceza almışım..öyle kötü bir şey yazdığımıda hatırlamıyorum ama verilmiş bir cea

bugün mecburiyet karşısında portföyden birini vermem gerekiyordu..

sabah 83.30 dan bunu verdim..

aksilik bu ya gün sonu pirim yapan tek hissemde bu oldu..

artık kalanlara bol şans diliyorum..
    Sn.turguaz otkar sizin satmanizi bekliyormuş.[emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji85] bizim için dua edinde 125 lere hareket başlasın.inşallah sizde aldığınız diğer hisselerde kazanırsınız.saygilar

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by sularınprensi Yazıyı Oku
    Sn.turguaz otkar sizin satmanizi bekliyormuş.[emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji85] bizim için dua edinde 125 lere hareket başlasın.inşallah sizde aldığınız diğer hisselerde kazanırsınız.saygilar

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Turquaz hocamın grafiklerinden çok hepimiz çok yararlandık. Şayet uğrarsa kendisinden grafik desteği talep ediyorum.

6. Bak sen şu otobüse!!! endeksten %1 fazla yapıp, günün en yükseğinden kapamış... Hayır olsun inşallah, fark attı diğer hisselerime ama daha yeterince toplayamadım.

7. Kağıdı Turkuaz tutuyormuş

8. Demek dedikodumu yapıysiniz hee

Yarın ilk iş otopoh alayımda görün siz

Umarım hepiniz gönlünüzdeki fiyata satarsınız

Sayfa 176/994 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz