Maliyet 98 6-7 aydır bekliyorum zararda . Atacak kurşun olmadığı için 62 lerden alamadık . Hala maliyetime gelsin diye bekliyorum. Yazık ettiler bize . 115 olsa anca beklediğime değecek.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maliyet 98 6-7 aydır bekliyorum zararda . Atacak kurşun olmadığı için 62 lerden alamadık . Hala maliyetime gelsin diye bekliyorum. Yazık ettiler bize . 115 olsa anca beklediğime değecek.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ortak hemen hemen hepimiz aynı durumdayız maalesef,sadece vade ve zararlarımızın miktarı farklı (benim maliyet 96-97 arası vade 1,5 yıl) bugün beklediğim hareket olursa istemeyerek biraz satıp diğer hissede maliyet düşürmeyi planlıyorum...
YTD!!!Kişisel görüş ve yorumumdur!!!
Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!
Satarmıyım 62 de satmadık hocam
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sn.turguaz otkar sizin satmanizi bekliyormuş.[emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji85] bizim için dua edinde 125 lere hareket başlasın.inşallah sizde aldığınız diğer hisselerde kazanırsınız.saygilar
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak sen şu otobüse!!! endeksten %1 fazla yapıp, günün en yükseğinden kapamış... Hayır olsun inşallah, fark attı diğer hisselerime ama daha yeterince toplayamadım.![]()
Kağıdı Turkuaz tutuyormuş
Demek dedikodumu yapıysiniz hee
Yarın ilk iş otopoh alayımda görün siz
![]()
Umarım hepiniz gönlünüzdeki fiyata satarsınız
Yer İmleri