kağıt brütte açığa satış yok
alımlarda satman için t-1 işliyor
kredili alış yasak...
kağıt brütte açığa satış yok
alımlarda satman için t-1 işliyor
kredili alış yasak...
borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
1.52 vedalastim hayirini goru n
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Müşterimiz,
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, EUKYO.E paylarında 20/10/2017 tarihli işlemlerden (seans başından) 03/11/2017 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
VBTS kapsamında 19/10/2017 tarihinden (seans başından) itibaren 02/11/2017 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyeceği duyurulan EUKYO.E paylarındaki açığa satış ve kredili işlem yasağı, VBTS kapsamında getirilen brüt takas uygulaması ile birlikte 03/11/2017 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.
şunuda bidaha buraya loyalımda alacak olan yeniler ona göre karar versin...
borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
Bunları tekrardan buraya koyupta milleti işkillendirmeye gerek yok. Brüt takas nedir nasıl alım satım yapılır bilmeyen zaten borsa bıraksın. Bu iş acemi işleri değil. Biz de zamanında acemiydik bu tecrübeleri elde edinceye kadar on milyarlarca para kaybettik. Kısa zamanda kaybettiklerimizi geri alabilmek için de çok uzun zaman gerekiyor. Hiçbir şey emek para harcamadan kazanılmaz. Bütün bunları göze alan varsa devam etsin.yoksa kısa zamanda zengin olacağım diye hayaller kurmasın. Ytd
hocam bu sayfa dahil 1-2 sayfa geriye dönük sayfaları bi oku ondan sonra işkillendirme mişkillendirme de istersen
millet daha brütte olup olmadığını brütün nezaman biteceğini bilmiyor..
hem bu konuda neden bukadar hassas olduğunuzuda anlamadım millete mal aldırarak eline ne geçecek merak ettim..
arkadaşlar takasa atarmısınız
Bilmeyenler için birde ben yazayım bu tür hisseler özelliklede galibin kağıtları yatırım kağıdı değillerdir.Riskleri çok yüksek olup getirisi ve götürüsüde o oranda çok yüksektir..Bu kağıtlarda çulsuzda bırakabilir zenginde ederbilir..Kaybedince BISTE e kagida, speke, kufur edilecek kagitlar degillerdir.Kendin ettin kendin buldun kağıtlarıdır...Ben kagittayim zaradayim...Yatirdigim para gitse gozumu bile kirpmam kimseyi suçlamam suçlayamam, o riski aldım ve riski aladigim olcudeki paramla kagittayim....Yeni yatırimcilar icindir yazdıklarim...Etrafimda bilmeyip ağlayan cok...ytd..Herkese iyi kazanclar...
Yer İmleri