Sayfa 176/804 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1.  Alıntı Originally Posted by -Taha Yazıyı Oku
    Evet tecrübeliyim. Sana beklentimi söyleyeyim; borsa yükselir ve kafadan atıyorum 150 bin olur ve erbos tek kademe gitmez bu süreçte. Bosranın dönmesine yakın erbos kıpırdamaya başlar ama bu seferde endeks şelaleye dönmüştür ve düşmektedir. Garibim erbos ta ne yapsın ıkınır ıkınır düşüşe dayanamaz ve rutin hergün -%3-5 yaparak düşer.
    Asla Yatırım tavsiyesi Değildir.
    He he......... Ralli yapıyor mübarek....

2. Borusan %6 yaptı,bunun da vakti az kaldı her an 25,4 ları görebiliriz......

3.  Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Borusan %6 yaptı,bunun da vakti az kaldı her an 25,4 ları görebiliriz......
    Bugün olmadı,yarına kaldı...

4. A gurubu hisselerin ayrıcalığı sadece kar payında yönetim de imtiyazı yok o nedenle a gurubu kalkması ya da kalkmaması şirketin operasyonel kararlarında etkili değil bu baskıyı a gurubu ile açıklayamayız

5. bu hissedarlar hisse 500 de olsa satmazlar( zaten işlem görmüyor) şirket - bilanço açıklasada satmazlar ve 352 adet yani 60 milyon ile kapasa bile 6 milyon bu guruba gider o da 17 bin yapar siz olsanız satar mısınız ))

6.  Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Borusan %6 yaptı,bunun da vakti az kaldı her an 25,4 ları görebiliriz......
     Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Bugün olmadı,yarına kaldı...
    Evet bugün yaptı yapacağını,ben izninizle ayrıldım,şimdi u harfi ile başlayan ve seramik işi yapan firmayı kovalayacağım...... Tekniğini görseniz vurulursunuz........

Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.

8.  Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Evet bugün yaptı yapacağını,ben izninizle ayrıldım,şimdi u harfi ile başlayan ve seramik işi yapan firmayı kovalayacağım...... Tekniğini görseniz vurulursunuz........
    Bugün yaklaşık %5 yaptı seramik,ama yetmez 2,xx li seviyeler bekliyorum......çıkın çıkın gelin......

Sayfa 176/804 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •