Sayfa 176/495 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

Karaduman koyduğum tebliğ ortaklıktan atma tebliği ortaklıktan zorunlu çıkarıyor seni
    Orda zorla vercen diyemi yazsiin yani
    Bütün şirketler bu koyduğum tebliğe göre ortaklıktan atıyor
    Hacı mahoo

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. garip borsacı aynı yazıma 2 zıt yanıt veriyorsun..hakkaten garipsin..bazen robot mu yazıyor diyorum..
    burda ismin de gözükmüyor..kimsin sen anlamadım..
     Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Aynen o alınır .ancak bu soyguncular değerleme raporunu 20 .12 üstü cikarmazlar bence.
    Hacı abi 3 yıl 98 bulamazlarsa ondan sonra ky nin kucagindalar o zaman 1 hisse 80 TL
    İşte nerden bilecen 3 yıl çok uzun süre
    Bu süre bile hırsız için yazılmış
    Yani seni zorluyorlar illa patrona ver hisseni diye

Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Yav kardeşim konu başlığı ortaklıktan atma daha ne olsun yahu senin paylariini noter huzurunda yakiyolar daha ne yazsin bu tebliğ ortaklıktan atma tebliği
    Allah Allah ne anlmazsin

Hacı keşke borsa dışında ortaklıktan çıkarma olmasa idi
    Hisse bu fiyatta kalirmiydi akıl var mantık var
    Bu şirket hiç kimseyi ortak bırakmaz arkadaş
    Ama biz bu iş durustce adilce borsada işlem görürken olsun istiyoruz
    Ama bu soyguncular ucuza kaptamak için 3/5 milyon için bu işi borsa dışına atiyorlar bence
    Ama herşey henüz bitmedi
    Bir umut pay alımı bittikten sonra hisse alma imkanları varmı ona bakacaz
    Panik yapmana gerek yok karaduman
    Kot dışına giderse artık 98 bulmadan herkes kendi kararini kendi verir
    Değerleme raporuna yada spk ya güvenen devam eder
    Şu an panik yapma bekle

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    garip borsacı aynı yazıma 2 zıt yanıt veriyorsun..hakkaten garipsin..bazen robot mu yazıyor diyorum..
    burda ismin de gözükmüyor..kimsin sen anlamadım..
    Hacı ben alnadiigini sandım en sona zorunluluk yokki yazmisin
    Usta tebliğde adam şimdi anlayışı zor birine mağara dilinde zorla hisseni vereceksin diyemi yazsiin..
    Yahu adam zaten ortaklıktan çıkarma tebliği diye yazmış
    Noter huzurunda pay senetleri imha edilir diyor
    Kibarca anlatıyor sana
    Ortaklıktan çıkarma tebliği
    Sen en sona zorunluluk nerede demişin sonradan farkettim

5. ertaş açıklamış..borsa dışındaki süreç;

Şirketin borsadan çıkarılmasına SPK tarafından karar verilmesi durumunda, hisse sahiplerinin önünde 2 seçim vardır:
    1) Bu hisseler borsada işlem göremeyeceğinden 3 yıl boyunca belirlenen fiyattan ellerindeki hisse senetlerini iade ederek paralarını alabileceklerdir.
    2) Şirket Borsa Kotundan çıkınca, artık SPK denetimi de söz konusu olmayacaktır.
    Fakat isteyen ortağın hisse senedini satmama hakkı vardır. Bu durumda Türk Ticaret Kanunu hükümleri kapsamında şirketteki ortaklık payını (ne kadar küçük olur ise olsun) devam ettirir.

İsteyen ortak kalacak

Prof. Dr. Ünal Tekinalp hocaya sordum: Borsadan çıkmak isteyen bir şirketin ortakları fiyatı beğenmedikleri için veya ortaklıktan çıkmak istemedikleri için şirketin hisse senedini satmazlar ise ne olur?
    Hoca dedi ki, Hiçbir şirket ortağını zor ile ortaklıktan çıkaramaz. Ortakların isimleri ve hisse senedi miktarları Merkezi Kayıt Bürosunda kayıtlı. Bu nedenle ortakların sayısı ve isimleri belli. Ortaklıktan çıkmak istemeyenlerin ortaklıkları, Türk Ticaret Kanunu kapsamında devam eder. Küçük hisse senedi sahibi, halka açık olmayan şirketin ortağı durumunda Türk Ticaret Kanunu hükümlerine göre şirketin kâr dağıtımından yararlanır.

ertaş açıklamış..borsa dışındaki süreç;

Şirketin borsadan çıkarılmasına SPK tarafından karar verilmesi durumunda, hisse sahiplerinin önünde 2 seçim vardır:
    1) Bu hisseler borsada işlem göremeyeceğinden 3 yıl boyunca belirlenen fiyattan ellerindeki hisse senetlerini iade ederek paralarını alabileceklerdir.
    2) Şirket Borsa Kotundan çıkınca, artık SPK denetimi de söz konusu olmayacaktır.
    Fakat isteyen ortağın hisse senedini satmama hakkı vardır. Bu durumda Türk Ticaret Kanunu hükümleri kapsamında şirketteki ortaklık payını (ne kadar küçük olur ise olsun) devam ettirir.

İsteyen ortak kalacak

Prof. Dr. Ünal Tekinalp hocaya sordum: Borsadan çıkmak isteyen bir şirketin ortakları fiyatı beğenmedikleri için veya ortaklıktan çıkmak istemedikleri için şirketin hisse senedini satmazlar ise ne olur?
    Hoca dedi ki, Hiçbir şirket ortağını zor ile ortaklıktan çıkaramaz. Ortakların isimleri ve hisse senedi miktarları Merkezi Kayıt Bürosunda kayıtlı. Bu nedenle ortakların sayısı ve isimleri belli. Ortaklıktan çıkmak istemeyenlerin ortaklıkları, Türk Ticaret Kanunu kapsamında devam eder. Küçük hisse senedi sahibi, halka açık olmayan şirketin ortağı durumunda Türk Ticaret Kanunu hükümlerine göre şirketin kâr dağıtımından yararlanır.
    Hacı abi ben bu yazıyı okudum ama boş bir yazı
    Her şey yazıyla olmuyorki
    Adam atıyor işte
    Keşke bu yazı gerçek olsa
    Ahhh keşke
    Sayın zor ve balıkadam bu yazı ile ilgili ne düşünüyorsunuz
    Adam koydu
    Ama Karaduman 98 bulamazsa zaten atamaz
    Ama 98 buldumu
    Demirören nasıl attı o zaman
    Hani hiçbir şirket atamazdi
    Zorlaa
    Bak şimdi Denizbank atacak
    Hani atamazdi

siz en iyisi TÜRK TİCARET KANUNLARINA göre bakın olaya..
    orda nerde yazıyor zorla alınacağı..
    aklınızı mı yediniz..
    Karaduman dediğin doğruysa bunlar zike zike haftaya düğmeye basar ama doğruysa
    Bak tartısa tartisa bir seyler buluyoruz
    Bunu cin Ali bey bilir
    Ama bana sirkket 1 yıl sonra 98 bulursak değerleme raporu ile atarız.bu bizim hakkımız dedi

Karaduman bunlar SPK ya bagli borsada işlem görmeyen şirket olacaklar sanırım onun için dediğin olmayabilir
    Bak şu şekil burdan haberleri takip edecez
    Spk ya bağlı ama borsa dışı

http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirke...umAciklamalari

Sayfa 176/495 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •