Sayfa 176/1006 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: Viop - XXII

1. Yüzbinlerce yeni yatırımcı çokuzuncu olacak
    Hisseleriyle evlenecekler
    Kurban parası niyetine çiftlik paraları ...,

dün itibarıyla okuduğumuz haberlerde haftanın ilk günü 2 milyar dolara yakın satış yaptılar denilmişti..

bugun 6.97 den aşağı baskı yaratmak için satmaya devam ediyor olabilirler..yakında düşer muhtemelen haberlere.. bayramda 7 nin üstüne geçmemesini isteyeceklerdir die tahmin ediyorum..

ama aslında dolar kaç olması gerekiyorsa olmalı bırakın, en azından yuları biraz gevşetin.. yapay zenginlik hissi bu ülke için daha kötü..

yannız neticede şu ortaya çıkacak.. akape 2002 öncesi duruma getirdi ülkeyi refah anlamında..hatta daha da kötü.. her şeyi sattılar.. 20 bomboş yıl.. durmadan kendi kibirlerinin ürünü neticesinde yarattıkları problemlerle uğraştırdılar bu milleti..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by muratmilan Yazıyı Oku
    Endeks çıkarken şort yapıp duruduk şimdi de long yapıp dururuz hayırlısıyla )

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Az önce ben de kendi kendime aynını dedim

4. Ikili dip mi oldu şimdi. Spotta.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    yurtdışı hala sakinken bugün daha fazla düşmemize gerek yok ama bankaların tepkileri zayıf kalıyor..

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

6. Ayasofya ya sevinenler dolari gorunce uzuluyordur
    Gelsin zamlar

7. Gökhan Uskuay
    @guskuay
    Kamu Bankalarının Mayıs ilk haftasında Dolar 7.27 seviyesini gördüğünde 4.4 milyar $ açık pozisyonu varmış. İki hafta önce açık pozisyon 9 milyar $ oldu. Yasal sınır olan %20 oranı aşıldı. Oyunun kuralına göre bu Cuma'ya kadar yasal sınıra çekilmesi gerekiyordu.

8. Ama herkes de gaza geldiydi be kimle konuşsam hangi hisseyi alalım diye soruyordu bana.
     Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Yüzbinlerce yeni yatırımcı çokuzuncu olacak
    Hisseleriyle evlenecekler
    Kurban parası niyetine çiftlik paraları ...,
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 176/1006 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •