Sayfa 176/211 İlkİlk ... 76126166174175176177178186 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: Varant 24

1. Dax'ı gömdüler. Martlar sıkıntı. Nisanlar çok düşerse dalım varantları hoştur

Daha ne diyem, mahmut mu diyem
    Milliyetçilik, milleti olmayanlar için faşizmdir

2. Günaydın, bende dün stop yaptım 12600 gideri var bunun diye ben sattım dax düştü sanki benim satmamı bekliyormuş.

3.  Alıntı Originally Posted by Sehzade Yazıyı Oku
    En güzeli bu varantlara hic bulasmamak getirisi süper olduğu gibi götürüsü de muazzam.
    varant dünyası berbattır kimseyi etkilememek gerek hem de cazibesini göstermemek gerek.
    Birilerinden etkilenip poza girmek bence buyuk risk. Hele yüksek miktarda ise Zararda kisa kesmek cok onemli pozun ustune malak gibi yatarsan ustune 1 bardak soguk su icmeye de hazirlanmak gerekli.
    Tavsiye üzerine de kimse bu p.oka bulasmasin.
    son sözüm kesinlikle varanta bulaşmayın. Bilmiyorsanız hiç, az biliyorsanız hiç, çok biliyorsanız gene hiç
    ....
    Hele ki alayım 3 gün sonra şu olur diye buraya gelenin donunu alırlar kanıtını görsel olarak açıklamaya çalışmışlar..

4. doğanların varantı nooldu?

5. Doganlarin varanti yok ama eger olsaydi iki gundur %1000ler 2000ler havada ucusuyo olurdu satimdakilerde sifirlardi :D

....

6.  Alıntı Originally Posted by Sehzade Yazıyı Oku
    Doganlarin varanti yok ama eger olsaydi iki gundur %1000ler 2000ler havada ucusuyo olurdu satimdakilerde sifirlardi :D

....
    varant sayfasında olmadığınızda hangi topiklerdesiniz bazen bilgi alışverişi yapmak istiyorum

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    varant sayfasında olmadığınızda hangi topiklerdesiniz bazen bilgi alışverişi yapmak istiyorum
    Genelde izleyiciyim sevgili rosense. Ama ozel mesajim acik memnuniyet duyarim karsilikli bilgi alisverisi mukemmel olur ;)

....

8.  Alıntı Originally Posted by Sehzade Yazıyı Oku
    Genelde izleyiciyim sevgili rosense. Ama ozel mesajim acik memnuniyet duyarim karsilikli bilgi alisverisi mukemmel olur ;) ....
    BİLGİ alışverişi için+ rahatsız ederim inşaallah teşekür ederim

Sayfa 176/211 İlkİlk ... 76126166174175176177178186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •