Sayfa 176/345 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Cwene günlük kanal güncel görünümü bende bu şekilde..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Cwene günlükteki yüksek eğimli trendini devam ettiremedi.Günlükte yeni olusturacagini dusundugum trendi asagidaki gibidir.

Eger taktaci da benimle aynı dusuncede ve aynı kanalı cizecek olursa suan fiyat orta band kanal destegindedir.(155/158)

Orta band kanal destegi kırılırsa fiyat teknik olarak kanalın alt band çizgisini temas etmeyi hedefler.
    Alt band destek bölgesi 143/148 (Bu aralık aynı zamanda fibo düzeltme seviyeleri ve 21 günlük hareketli ortalama seviyeleriyle de uyumludur)

Yukari dogru hareketlerinde ise artik ilk direnc bölgesi 164/168 buranin ustunde zirvesi 176 ve kanalin üst band çizgisi de 188.x civarlarindadir.

Bence aslolan temel analizdir.Teknik ve takas yardımcı enstrumanlardir.Temeli saglam olmayan bir hissedeki yükselişler bir sure sonra saman alevi gibi sönümlenmektedir.Tabi bazen tahtaya hükmedenler hisseyi çok iyi topladilarsa spekülatif haberlerle ve yapay hikayelerle hisseyi istediği fiyatlara surebilirler ama yine temelde gelen bilancolar fiyatı desteklemiyorsa ve gercek bir hikayesi de yoksa sonu hüsranla bitmektedir çoğu zaman.

Kendi adima teknik analizdeki destek/direnc seviyeleri de sadece alim/satimdaki önemli rakamları vurgulamaktan ibarettir.

Farklı bir hissede daha yüksek bir potansiyel görmediğim sürece 2.ceyrek bilancoya kadar devam inşallah..

Herkese sağlıkla bereketli kazançlar dilerim..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bana göre hükümet emin şimşeğin politikalarını bir süre uygulayacak...bu uygulamalar ile bir miktar rahatlamaya girdiği anda emin şimşeğin kıçına tekmeyi yapıştıracaklar...bütün ekonomik yıkımın suçunu da onun üzerine atacaklar... böylece kendilerini temize çıkaracaklar...biz faize ,dış güçlere karşıyız baktık ki emin şimşek öyle biri o yüzden onu tekmeledik diyecekler...bizim saf halkımız da buna inanacak...

kısacası emin şimşeğe köprüyü geçinceye kadar dayı diyecekler...köprü geçilir geçilmez onu harcayacaklar...emin şimşek ilk defa kabinede yer aldığında tayip erdoğandan dayak yemişti...o vakitler dolar yeni yeni artmaya başlayacaktı dünya piyasalarında...fed faiz artırma işaretleri vermişti...emin şimşek de o vakit iş adamlarına çatılarımız açık..her türlü dış risklere açığız mesajı vermişti...ayağınızı yorganınıza göre uzatın demişti...tayip o vakitler nasıl böyle bir şey diyebilirsin..ekonomimiz süper deyip odasını basmış ve dayak da atmıştı... o vakitler emin şimşek istifa etme durumuna gelmişti..
    Ben de aynı sebeplerden aynı şekilde Mehmet Şimşek’in gönderileceğini düşünüyorum dostum, bunları daha önce tecrübe ettik. Gönderilirken de günah keçisi ilan edilecek diye düşünüyorum. Ülkemiz için hayırlısı neyse o olsun. Selamlar

3. Tarık baskan portföy yöneticilerini cagirmis., La böyle patronu sevmeyen ölsün

4. Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

5. 60 dakikalık grafik . y t d

6. 60 dakikalık grafik . işlem hacmi ve 5 indikatör dip seviyelerinde . y t d

7. ilk işlem 5 mayıs ve şimdiye kadar olan toplam pasta . y t d

8. kimse ile polemiğe girmiyorum bir dahad a bu forumda yazmam

Sayfa 176/345 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz